Óriási multimédiás monitor a HP műhelyéből

A 32 hüvelykes képátlójú Envy 32 Media Display remek minőségű LCD panelt kapott, felszereltségére pedig aligha lehet panasz – még FreeSync támogatással is bír.

Óriási multimédiás monitor a HP műhelyéből

A HP a hajlított kijelzős egybegép mellett egy nagy képátlójú multimédiás monitort is bemutatott. A 32 hüvelykes képátlójú kijelző minőségi panellel és remek felszereltséggel próbálja meghódítani a vásárlókat.

Az Envy 32 Media Display lelkét egy 32 hüvelykes képátlójú, 2560 x 1440 pixeles natív felbontású panel adja, ami a 178 fokos betekintési szögekből ítélve vagy IPS, vagy pedig VA alapokon nyugszik. Az új monitor az sRGB színteret 100%-ban képes lefedni, azaz színű képpel szolgálja ki nézőit, ugyanakkor FreeSync (Adaptive-Sync) támogatással is rendelkezik, ezáltal ki lehet vele aknázni a dinamikusan változó képfrissítési rátában rejlő lehetőségeket. Utóbbi folyékonyabb képi megjelenítést garantál, hisz a monitor a videokártya képkészítési sebességéhez igazodva jeleníti meg a képkockákat. Arról nem szól a hivatalos tájékoztató, hogy a FreeSync esetében milyen képfrissítési ráta áll rendelkezésre, így alighanem maximum 60 Hz-es megoldásról lehet szó.

A minőségi kijelző mellé két darab hat wattos hangszóróból álló Bang & Olufsen sztereó audió rendszer került, sőt, extraként még egy távirányítót is rejt a csomag annak érdekében, hogy a tartalomfogyasztás még kényelmesebb lehessen. A monitor videó bemenetei között DisplayPort és HDMI 2.0-s csatlakozó egyaránt jelen van, sőt, egy MHL-képes HDMI portot is kapunk, ami a mobileszközök csatlakoztatását segíti – és ezzel egy időben az eszköz akkumulátora is töltődik. Az MHL HDMI port esetében optimalizált tartalom-felskálázás is rendelkezésre áll. A sort USB portok és a szokásos audió csatlakozók zárják.

A HP Envy 32 Media Display október 18-án válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, árcéduláján pedig 499,99 dolláros összeg szerepel majd. A terméket a HP hivatalos webáruházában november 24-től kezdve érhetik el az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward