Online, ingyenes programozó képzést indít a Green Fox Academy

Hetek alatt rengeteg hasznos tudást szerezhetnek, akik otthon ragadtak a koronavírus-járvány miatt, vagy kevesebbet dolgoznak, mint eddig.

Online, ingyenes programozó képzést indít a Green Fox Academy

A Green Fox Academy neve talán nem sok embernek ismerős, de Magyarország egyik programozók oktatására specializálódott intézményéről van szó, ami szuperintenzív kurzusok keretében foglalkozik a jelentkezők képzésével, átképzésével. És most úgy döntött, hogy megpróbálja az otthon ragadt embereket elcsábítani a programozás irányába, méghozzá teljesen ingyen.

A koronavírus-járvány terjedése alatt a Green Fox Academy is azon gondolkodott, hogy miként tudna segíteni, és rájött arra, hogy azzal kellene próbálkoznia, amihez a legjobban ért: az oktatással. A digitális oktatás az átlagos iskolák számára nagy nehézségeket okoz, de a Green Fox Academy a mostani helyzet kialakulásakor viszonylag gördülékenyen és gyorsan át tudott állni. És felismerte, hogy igazából nemcsak a diákjai, hanem az otthonukban rekedt emberek irányába is nyithat, így jött létre a #Stayathome Coding Camp kurzus.

Galéria megnyitása

A Green Fox Academy már több éves tapasztalattal rendelkezik a különböző szakmai hátterű emberek átképzésében, és ennek most remek hasznát tudja venni az online oktatással kombinálva. A #Stayathome Coding Camp kurzus teljesen digitálisan, online történik majd, ennek megfelelően mindenki az otthonából csinálhatja, és március 30-án fog indulni.

Ennek a kezdeményezésnek a keretében elvileg három hét alatt tudják majd az alapokat elsajátítani az emberek ahhoz, hogy létrehozhassák az első webes alkalmazásukat. A programozóiskola a kurzus alatt minden hétköznap délután 3 és 7 óra között fog órákat tartani az érdeklődők számára. Ez azt jelenti, hogy akár azok is részt vehetnek majd rajta, akik a szigorított nyitvatartási rendnek köszönhetően napjainkban 3 óráig dolgoznak.

“Szeretnénk a lehető legszemélyesebb légkört megteremteni, amit az online tér enged, hiszen a képzéseinknek a mentorokkal és csapattagokkal kialakult erős kapcsolat az egyik erőssége. Ezért egy webináriumtól eltérően a videós tananyagok mellett a mentoraink is együtt dolgoznak majd a résztvevőkkel.” – hangsúlyozta Gyulavári Ádám, a Green Fox online képzést vezető mentora.

Galéria megnyitása
Gyulavári Ádám

Az intézmény célja, hogy minél szélesebb közönséget tudjon elérni, és igazából most mindenki számára nyitott, aki rendelkezik online kapcsolódási lehetőséggel, és épkézláb angol nyelvtudással, amivel képes a tananyagot feldolgozni. A #Stayathome Coding Camp kurzusra jelentkezéshez csak egy űrlapot kell kitölteni.

“Úgy látjuk, hogy a programozói tudás még jobban felértékelődik, így amellett, hogy a képzés jó lehetőség az önfejlesztésre, akár egy új karriert is megalapozhat azoknak, akik váltásra kényszerülnek.” – mondta el Gyulavári Ádám. És hozzátette, hogy bíznak abban, hogy sokaknak lesznek képesek segíteni ezzel a kezdeményezéssel, annak érdekében pedig, hogy tényleg minél többen tudjanak jelentkezni, nem is állítanak fel létszámkorlátot. A Green Fox igyekszik az érdeklődésnek megfelelő erőforrást biztosítani a program számára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap