OnePlus tervezésű játékvezérlő érkezett

OnePlus tervezésű játékvezérlő érkezett

A OnePlus elkötelezett abban, hogy a felhasználói számára a lehető legjobb élményt biztosítsa, ahogyan csak tudja. A játékosok számára a vállalat már hosszú ideje biztosít az OxygenOS részeként külön szoftveres módot, most pedig már egy hardveres megoldással is kedveskedni próbál a gamereknek.

Készítettek a vállalat szakemberei egy olyan ravaszt, amit egyszerűen fel lehet tenni a mobilokra, és egy csapásra jobb lehet ezáltal a játékok használata. Már amennyiben a kompatibilitás biztosított lesz. Egyszerűen Gaming Triggers néven indította el a OnePlus az apró kiegészítőt, ami pillanatok alatt lesz felapplikálható az okostelefonokra.

Galéria megnyitása

A Gaming Triggers már be lett harangozva korábban a OnePlus 9R okostelefonnal, és most került ez bemutatásra teljes egészében. A vállalat elmondása alapján az eszköz a legnépszerűbb játékok jobb élménnyel való használatára lett tervezve, olyan címeknél könnyítheti meg az emberek dolgát, mint például a PUBG, a Call of Duty vagy a Free Fire, de lehetne még sorolni azokat a játékokat, melyekben munkára fogható.

Faék egyszerűségű megoldásról beszélhetünk. A Gaming Triggers arra lesz képes, hogy amikor a felhasználó megnyomja a vállgombot, akkor a szerkezet interakcióba lép a képernyővel. A vállgomb nagyon széles lett, hogy könnyen el lehessen érni akár kisebb kézzel is. A minőségre azért ügyelt a OnePlus, bármennyire is egyszerű a termék, Omron kapcsoló található itt a legjobb visszajelzésért.

Galéria megnyitása

A OnePlus Gaming Triggers egyébként nem kizárólag a gyártó okostelefonjaival lesz majd használható. Ezt lényegében bármilyen készülékre fel lehet majd tenni, ami 11,5 milliméternél nem vastagabb. Ekkor hely kell ugyanis ahhoz, hogy fel lehessen illeszteni a burkolatra. Manapság ennél legfeljebb néhány strapatelefon vastagabb, de a Cat újabb eszközei is próbálnak már 1 cm alatt maradni, szóval akár még strapamobillal is lehetne alkalmazni a vezérlőt.

Azt is hozzátette a vállalat, hogy amennyiben tok van a telefonon, és így sem több mint 11,5 milliméter vastag a masina, akkor igazából a tok sem jelent akadályt a használatában, és a kijelző védő fóliának az alkalmazása sem befolyásolja a működését, minden helyzetben pontosan fog érzékelni. A felépítéséből és működéséből fakadóan pedig nem is meríti az okostelefont, és töltésre sem szorul, bármikor használtba lehet venni. Még csak az Androidhoz sem kötődik az eszköz, akár iOS-t futtató készülékre is fel lehet akasztani, ha valakinek arra lenne igénye.

Galéria megnyitása

A OnePlus Gaming Triggers Indiában debütált, és ott már meg is lehet rendelni. Nem meglepő, hogy Indiát célozza ezzel a OnePlus, ott ugyanis nagyon népszerű a márka a felsőkategóriában. És ennek az új terméknek az ajánlott fogyasztói ára 1100 rúpiában lett meghatározva, ami átszámolva mindössze 4500 forintos összegnek felel meg a jelenlegi árfolyamok mellett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap