Önálló játékként érkezik a Red Dead Online

Kedvezményes bevezető áron lesz majd kapható.

Önálló játékként érkezik a Red Dead Online

A Red Dead Online nem a legfényesebb csillag az égen, legalábbis a Rockstar Games játékának rajongói szerint biztosan nem. A fejlesztők nagyon sokáig hozzá se nyúltak, új tartalmat nem vittek bele, ezért sokan bohócnak öltöztek, de természetesen a csalókról is írtunk már többször is.

Talán most megváltozhat a helyzet, hiszen a Rockstar Games bejelentette, hogy a Red Dead Online önálló játékként folytatja tovább. Nem kell a vele való mókához megvásárolni a Red Dead Redemption 2-t, elég lesz csak a 20 dolláros multiplayert beszerezni. Az önálló játék december 1-én startol és minden platformon elérhetővé válik, így a PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store és a Steam vásárlók is beszerezhetik az önálló címet.

2021. február 15-ig bevezető áron fogják értékesíteni, így mindössze 5 dollárba fog kerülni a Red Dead Online.

Egyelőre viszont nem tudni, hogy aki utólag akarja majd beszerezni a Red Dead Redemption 2 sztorimódját, annak jár-e majd valami kedvezmény a vételárból. A játékosok öt egyedi szerep közül választhatnak, lehetnek bűnözők, fejvadászok, kutatók, kereskedők vagy gyűjtők. Az Online során különböző küldetésekben vehetünk részt, amik során történeteket ismerhetünk, mindezt pedig egy vagy több társunkkal karöltve.

Ha viszont csak barangolni szeretnénk, akkor a Free Roam küldetések során publikus vagy privát játékokba is csatlakozhatunk, hogy különböző eseményeket vagy kihívásokat teljesítsünk. Hamarosan pedig a fejvadászok kapnak egy nagyobb frissítést, 10 új Bounty Hunter rangot, legendás jutalmak és 100 rangnyi Otlaw Pass vár majd rájuk.

Galéria megnyitása

Arra viszont fel kell készülnünk, hogy nem csak a pénzünket, de legalább 123 GB szabad helyet is kérni fog tőlünk a cím telepítéskor, ez pedig a jövőben még tovább nőhet.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy a Rockstar Games ennek megfelelően komolyabban veszi-e majd a játékot és a játékosok igényeit, vagy ugyanúgy mostohán fogja kezelni a címet, ahogy eddig. Az biztos, hogy a PC-s felhasználók egy része máris retteg attól, hogy a csalók az eddigi tarthatatlan helyzetet még tovább fogják rombolni, hiszen 5 dolláros ár címke mellett rengeteg példányt bezsákolhatnak maguknak a későbbi kitiltások ellenére is.

Ha pedig megnézzük a YouTube keresési eredményeket, akkor számtalan az elmúlt napokban feltöltött videó található meg arról, hogyan lehet akár ingyen is csalni a játékban, ez pedig nem túl jó ómen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap