Olcsón upgradelhető a Deus Ex: HR a rendezői változatra

 A PC-s verzió tulajdonosai olcsóbban juthatnak hozzá a rendezői változathoz

Olcsón upgradelhető a Deus Ex: HR a rendezői változatra

A Deus Ex: Human Revolution kiadója, a Square Enix a hivatalos blogján bejelentette, hogy olcsó upgrade lehetőséget biztosít a játék PC-s (Steam) verziójával rendelkezőknek, melynek segítségével a hamarosan megjelenő rendezői változatra bővíthetik ki játékukat.

Az Európában október 25-én megjelenő Director's Cut teljes ára 20 euró, de akinek már megvan az eredeti, az Steamen 8 euróért is megkaphatja a rendezőit. Aki az alapjátékon felül a Missing Link DLC-vel is rendelkezik, annak csak 4 eurót kell a kasszánál hagynia, szóval kb. egy DLC ára az upgrade.

Az új verzió (amelyet eredetileg úgy jelentettek be, hogy kizárólag Wii U-ra fog megjelenni) a játék rossz hírű boss harcainak felújított változatán kívül még tartalmazza az összes DLC-t (Explosive Mission, Tactical Enhancement, Missing Link), és kapott egy New Game Plus módot, amiben a már kigyúrt karakterünkkel kezdhetjük el előröl a játékot (szóval ha megtaláltatok mindent, akkor majdnem maximumon lehet minden augmentiációtok). Az extrák között még van kommentár is a fejlesztőktől és egy "Így készült" filmecske.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward