Shop menü

OLCSÓBB ONEPLUS TÁBLAGÉPRŐL PLETYKÁLNAK

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Olcsóbb OnePlus táblagépről pletykálnak

A OnePlus a márka első táblagépe és a készülék idén mutatkozott be. Szóval még most kezdi építgetni a kínálatát, és úgy tűnik, hogy jöhet egy elérhetőbb konstrukció. A OnePlus Pad Magyarországra is eljutott, így joggal bízhatunk abban, hogy a soron következő eszköz is jöhet a hazai boltokba.

Egészen jó ár-érték aránnyal mutatkozott be globálisan a OnePlus Pad, ennek köszönhetően sok érdeklődő figyelmét tudta felkelteni. Az Egyesült Államokba is eljutott az eszköz, ahol iPadek mellett is egy jó opciónak ítélték meg a szerkezetet. Ha a szoftveres lehetőségekben fejlődni tud, akkor pedig még jobb lehet, és az új OxygenOS 14 elvileg ezen a téren komoly előrelépést jelent majd. Az pedig mindenképpen jó hír a OnePlus Pad tükrében, hogy jöhet a Pad Go.

A Digital Trends jelentése szerint a OnePlus szakemberei már dolgoznak egy olyan tableten, ami még szélesebb közönséghez juthat el. A OnePlus Pad Amerikában 480 dollár, 500 euró, itthon pedig 170-180 ezer forint körül csíphető el, szóval bőven van még mozgástér alatta árban.

A OnePlus Pad Go néven készülő eszköz sem fapados lesz, állítólag a OnePlus Padnál látott remek képernyőt megkaphatja talán egy az egyben, vagy ha kisebb lesz, akkor sem sokkal. Ugyanis az a hír járja, hogy 11,6 vagy 11,3 colos és 2.8K vagy 2.4K felbontású megjelenítő feszülhet az eszköz frontján. Vékony lesz a szerkezet kávája, a keret pedig íves, hogy kellemes fogást biztosítson a felhasználók számára. A képarány marad 7:5-höz.

A szerkezet hátoldalán feltűnik majd egy kameramodul, ami elég hangsúlyos kialakítást kap. Nem az egyik sarokba lesz rendezve, hanem döntött tartás mellett középen helyezkedik majd el, arra ösztönözve ezzel a felhasználókat, hogy ne álló, hanem fektetett tartás mellett fotózzanak, videózzanak az eszközzel. A hátlap kéttónusú lesz, de nem a szín, hanem inkább a felület kialakítása fog eltérni elsődlegesen.

Galéria megnyitása

Egy középkategóriás teljesítményre képes, szórakozásra használható táblagépről beszélhetünk majd. Elsődlegesen a digitális tartalomfogyasztásra lehet kihegyezve a szerkezet. Filmeket, sorozatokat nézni jól jöhet, és valószínűleg kisebb rendszerigényű játékok is elmehetnek még rajta. A OnePlus Pad Go név alapján egy hordozhatóságra kihegyezett megoldásról lesz szó, tehát talán kicsit alacsonyabb tömeggel érkezhet a OnePlus Padnál. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy jó lenne, ha mobil hálózati modemmel is elérhető lehetne.

Állítólag gondoskodhat majd a szemkímélő technológiákról és a Dolby Atmos hangzásjavítóról is. A OnePlus a szoftveres oldalon több olyan extrát is biztosítani fog, ami a cég saját mobiljaival lesznek a legjobban kiaknázhatók. Az ökoszisztémában gondolkodás egyre inkább jellemző a vállalatoknál, és a OnePlus is ebbe az irányba mozdult el, így igyekezhet majd a Pad Go modellt is minél több emberhez eljuttatni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére