Olcsóbb Mi Banddel bővült a Xiaomi kínálata

A Mi Band 3i továbbra is OLED kijelzővel szolgál, de már alacsonyabb áron.

Olcsóbb Mi Banddel bővült a Xiaomi kínálata

A Xiaomi fitneszkarperecei rendívül keresettek, ami jelentős részben köszönhető annak, hogy esetenként már hihetetlenül olcsón hozzájuk lehet jutni. A Mi Band 4 már egy nagyon komplex szerkezet, rengeteg tudás lett belesűrítve színes kijelzővel együtt, de az ára is egy árnyalatnyit fentebb ment. Most viszont befutott a Mi Band 3i, ami ismét egy olcsóbb konfiguráció lett.

Galéria megnyitása

A Mi Band 3i nemcsak a nevében, hanem a felépítésében is a Mi Band 3 közeli rokonának tekinthető. A kiegészítő kicsi és könnyed, egy 0,78 hüvelykes kijelzőt kapott, ami monokróm. A felhasznált panel 300 nites fényerőre képes és 128 x 80 pixeles felbontású mindössze, de a legfontosabb információkat így is képes lesz megjeleníteni minden helyzetben.

A Mi Band 3i felülete elvileg taszítja a zsíros szennyeződéseket és a karcoknak is ellenáll. A készüléken érintésre vagy csuklómozdulatra aktiválódhat majd a képernyő. Képes lesz megjeleníteni minden lényeges értesítést, üzeneteknek a tartalmát, a hívásoknál pedig a partner nevét, és persze minden teljesítményadat is rögtön leolvasható róla.

Galéria megnyitása

A mozgási szenzorok szerves részét képezik a Mi Band 3i-nek, ezáltal minden fontosabb aktivitást képes követni. Legyen szó futásról, túrázásról, úszásról, lehet számítani a Mi Bandre. Ami viszont itt nincs, az a pulzusmérő. Ezt a szenzort sajnos beáldozták a fejlesztők az ár lentebb szorítása érdekében. Bluetooth 4.2 modul lapul a viselhető kiegészítőben, ezt használva tud majd csatlakozni az okostelefonokhoz.

Android és iOS rendszerű készülékekkel is használni lehet, és harmadik féltől származó alkalmazásokkal is feldolgozhatóak a mérési eredmények, szóval rugalmasan lehet használni. Külön jó opciója a terméknek, hogy az időjárási adatot is tudja mutatni, és csendes ébresztésre is beállítható, így a tulajdonosa nem ébreszti fel reggelente a környezetét.

Galéria megnyitása

5 ATM víznyomást tud elviselni az új Mi Band burkolata, szóval nagyjából 50 méteres mélységig bírhatja a vizet. A kiegészítő egy vékony szíjat kapott, amihez így kevesebb anyagot kellett felhasználni, így részben ez is hozzájárulhatott az ár csökkentéséhez. A készülék egyébként 46,8 x 18,1 x 11 milliméteres, a tömege pedig 20 gramm, de már a szíjjal együtt, anélkül ugyanis mindössze 8,5 grammot nyom.

A szerkezet egy 110 milliamperes telepet rejt magában, ami nem sok, viszont az üzemidejére valószínűleg nem lesz majd panasz, mert egy töltéssel átlagos igénybevétel mellett nagyjából 20 napig bírhatja a vállalat szerint.

Galéria megnyitása

A Xiaomi Mi Band 3i elsősorban a szegényebb, fejlődő régiókat veszi célba, és Indiában debütált. A készülék mindössze 1300 rúpiát kóstál ott, ami átszámítva mindössze 18 dolláros összeget jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap