Olcsóbb gyorstöltő az Apple kínálatában

Olcsóbb gyorstöltő az Apple kínálatában

Az Apple nagyon sokáig nem támogatta az okostelefonok esetében a gyorstöltést, és bár ezt mostanra megoldotta a vállalat, a készülékeket továbbra is csak egy mezei adapterrel árusítja – annak ellenére, hogy a mobilok ára egyre magasabbra szökik. A vállalat eddig ráadásul nem igazán nyújtott megfelelő kiegészítőt azoknak, akik utólag szerettek volna a vásárolni ilyen töltőt, de ez most megváltozott.

A cupertinói alakulat kínálatába végre bekerült egy 18 wattos adapter, ami lényegében éppen ideális a gyorstöltést támogató iPhone-ok számára. Szóval ettől kezdve nem kell a 18 ezer forintba kerülő 30 wattos töltőt vásárolnia az eszköztulajdonosoknak – vagy a gyengébb 12 wattosat, amivel ugyan gyorsabban töltenek a mobilok a gyári töltőnél, de a maximális teljesítményt nem tudják kihasználni. Az újdonságot persze túlzás lenne olcsónak nevezni, hiszen ez a töltő is 12 ezer forintot kóstál, de így is lehet spórolni a vásárlásnál 6 ezer forintot az eddigi megoldáshoz képest. Ez az összeg pedig majdnem kiüti a C-típusú USB-Lightning kábelt, ami 7 ezer forintba kerül egyméteres kivitelben. (Erre csak akkor nem lesz szüksége a felhasználóknak, ha rendelkeznek 2018-as iPad Próval, mert azokhoz már ezt mellékeli a cég.)

Galéria megnyitása

Az új gyorstöltő az okostelefonok körében az iPhone 8, az iPhone 8 Plus, az iPhone X, az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR esetében használható ki, ezek a készülékek támogatják a 18 wattos töltést. A mobilok ezzel az adapterrel nagyjából 30 perc leforgása alatt kb. 50 százalékos szintre tölthetőek, ami jól fog jönni akkor, ha például reggel veszi észre a tulajdonos, hogy elfelejtette tölteni este az eszközét, és nem biztos, hogy nap végéig bírni fogja szuflával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap