Olcsóbb Galaxy Note10 variáns készülhet

Olcsóbb Galaxy Note10 variáns készülhet

A Samsung a korábbi években mindig úgy tervezte meg a Galaxy Note széria aktuális tagját, hogy az magában foglalt szinte mindent, amit csak a vállalat bele tudott préselni egy okostelefon keretei közé, és magában indult útnak. Idén ezen a fronton komoly változás történt, ugyanis a Galaxy Note10 mellett megjelent egy Galaxy Note10+ is, szóval két különböző konfiguráció született – és sokak csalódottságára néhány jó dolognak búcsút intett a gyártó, amik még korábban megvoltak. A Galaxy Note sorozat tehát kéttagúra bővült, és most nagyon úgy fest, hogy még több változat érkezhet belőle.

A napokban olyan pletyka kapott szárnyra, miszerint a Samsung bevetésre küld egy olcsóbb kivitelt is a Galaxy Note-ból, ahogy azt megtette a Galaxy S10 széria esetében is. A megfizethetőbb Galaxy Note híre valójában nem most először merül fel egyébként, még augusztusban lehetett erről először hallani erről, azóta viszont semmilyen konkrétumról nem esett szó, még pletykák szintjén sem lehet konkrétumokat hallani. Most egy Samsunghoz közel álló, megbízható, de a neve elhallgatását kérő forrás szivárogtatott friss információkat.

Galéria megnyitása
Képek még nincsenek a pletykákban foglalt termékről, a cikkben a Galaxy Note10 képei szerepelnek

Állítólag az olcsóbb Galaxy Note10 neve a Lite jelzővel lesz megtoldva az apró e-betű helyett, amit a Galaxy S10-nél használt a vállalat. Ebből arra lehet következtetni, hogy más filozófia állhat majd ezen modell mögött, mint a Galaxy S10e esetében. A Galaxy Note10 Lite képességeiről egyelőre semmit nem lehet tudni lényegében, csak arról lehet hallani, hogy az SM-N770F modellazonosítóval lehet illetve.

Ha tényleg lesz ilyen Galaxy Note10 variáns, akkor azt nagyjából biztosan ki lehet jelenteni, hogy az ujján túl egy érintőceruzát is használhat majd itt a felhasználó, a burkolat alól elő lehet majd húzni az S Pen tollat. Arra vonatkozóan, hogy itt milyen S Pen kivitel lesz bevetésen, már nem mernénk tippelni, hiszen ebből többféle is akad különböző képességekkel. Amennyiben egy valósban olcsóbb, és kicsit szerényebb, nem felsőkategóriás modellt fog létrehozni a gyártó, biztosan nem kapja majd meg az új Galaxy Note10 szériával bevezetett gesztusvezérléses tollat a termék. Ami rizikó nélkül elmondható még, hogy egészen nagy pontosságú lesz, bármilyen S Pent is használ majd fel a Samsung, és a képátló 6 hüvelyk felett maradhat.

Nem lehet tudni, hogy az olcsóbb Galaxy Note10 mikor kerülhet a figyelem középpontjába, de talán a következő hetekben többet megtudunk a pletykákban foglalt SM-N770F mobilról.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap