Olcsó tintával tarol a Kodak

A Kodak legutóbb piacra dobott tintapatronja nemcsak feleannyiba kerül, mint a többi hasonló termék, hanem hatszor tartósabb is.

Olcsó tintával tarol a Kodak

Eddig is szinte baráti áron juthattunk hozzá a tintasugaras nyomtatókhoz. Valójában, a nyomtató eladásakor a kereskedők ingyen adják hozzá a patronokat, mint tartozék, remélve, hogy az áruk később úgyis megtérül nekik. Ugyanis, amíg a nyomtató maga relatíve olcsó, a hozzá való tintapatron viszont aránytalanul drága. A Kodak legújabb termékei azonban alapjaiban változtathatják meg a piacot.

Az Eastman Kodak Company vezérigazgatója, Antonio M. Perez elmondta, hogy „mostantól gyökeresen megváltozik majd a nyomtatótinták piaca.” Majd azt is hozzátette: „Lehetővé kívánjuk tenni a fogyasztók számára, hogy bármit, bármikor kinyomtathassanak könnyen, a Kodaknak megfelelő kiváló minőségben.”

A multicég állítása szerint az új Kodak Easyshare All-in-One nyomtatók használatával minden egyes kinyomtatott kép 50 %-os költségmegtakarítást jelent fogyasztók számára.

„Hosszú évek óta, a magas tinta árak miatt a legtöbb fogyasztó kétszer is meggondolta, hogy mit is nyomtasson ki. Az elérhető áron kínált, kiváló minőségű tinták használatával bárki élénk színű, fotólaboratóriumi minőségű képeket nyomtathat otthonában” – állítja Perez.

A Kodak vadiúj pigment alapú fekete tintája 9.99 dollárba, a színes pedig 14.99 dollárba kerül. Ez feleannyi annak, mint a hasonló termékek ára. A tintákhoz alkalmas nyomtatók ára pedig 149.99 és 299.99 dollár között mozog, és márciusban kerül a Best Buy polcaira.

Azoknak, akik szeretik saját maguk kinyomtatni fotóikat fontos tudniuk, hogy az ezzel a tintával nyomtatott képek akár 100 évig is szépek maradnak – ami jelentősen több mint az átlagos tinták tartóssága, ami körülbelül 15 év.

Perez azt is kifejtette, hogy ezentúl a vásárlók bármikor kinyomtathatják képeiket egyszerűen, és elérhető áron, ugyanakkor kivételes minőségben, amely akár egy emberöltőn át is tartós marad.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward