Olcsó M.2-es SSD kártyákkal erősít a Corsair

Az MP300-as sorozat tagjai kedvező árukkal és hosszú jótállási idejükkel próbálnak majd hódítani a piacon, ami már most is eléggé túlzsúfolt.

Olcsó M.2-es SSD kártyákkal erősít a Corsair

A Corsair egy új SSD sorozattal jelentkezik, amelynek tagjai a belépőszintet képviselik, de így is elég gyorsak, áruk pedig kellően alacsony ahhoz, hogy széles körben elterjedhessenek. Az alapokat Phison PS5008-E8 típusú SSD vezérlő adja, amelyhez 3D TLC NAND Flash memórialapkák csatlakoznak.

Galéria megnyitása

Az M.2-2280-as formátumú meghajtók akár 1600 MB/s-os folyamatos olvasási- és 1080 MB/s-os folyamatos írási tempó elérésére is képesek, véletlenszerű olvasási- és írási feladatok alkalmával pedig 240 000 és 210 000 IOPS a plafont, természetesen csak a legnagyobb modelleknél. A családban 120, 240, 480, és 960 GB-os modellek sorakoznak, amelyekre öt év jótállást vállal a cég.

Galéria megnyitása

A Corsair Force MP300-as család tagjaihoz jár a Corsair SSD Toolbox segédprogram, amellyel a meghajtó üzemi paramétereit éppúgy ellenőrizni lehet, mint élettartamát és sebességét, de firmware frissítésre is van mód az alkalmazáson keresztül. Annak érdekében, hogy az M.2-2280-as lapkán elhelyezett komponensek hőjét könnyebb legyen leadni a környezet felé, a lapkákra egy rézréteggel ellátott matrica került, ami „hűtőbordaként” funkcionál. Ez valamennyit mindenképpen segít a hőmérsékletek csökkenéséért vívott harcban.

Galéria megnyitása

Az új meghajtók kedvező áron érkeznek és ugyanúgy 5 év jótállást vállal rájuk a cég, mint az egy szinttel feljebb elhelyezkedő Corsair Force MP500-as modellekre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap