Októberben jön a teljes verziós Clockwork Empires

Több, mint két évig tartott a korai hozzáféréses szakasz.

Októberben jön a teljes verziós Clockwork Empires

A The Simset és Cthulhu-t egy furcsa, steampunkos világban összeházasító Clockwork Empires a korai hozzáférésben töltött két év alatt számos frissítésen esett át. Májusban bétateszt kezdődött, most pedig a fejlesztő Gaslamp Games bejelentette, hogy október 26-án kijön a teljes verzió.

A játék alapvetően egy sandbox kolóniamenedzselési szimulátor, melyben egy vad, érintetlen vidéken kell létrehoznunk, fenntartanunk és fejlesztenünk egy birodalmi kirendeltséget. Miközben erőforrásokat gyűjtünk, a gépeket tápláljuk, a haladást és az ipart irányítjuk, meg kell birkóznunk annak a súlyos következményeivel is, hogy felébresztettünk valamit, ami eddig itt várakozott, álomba merülve.

A stúdió leírása szerint minden kolonista egyedi személyiség, saját motivációkkal, titkokkal és igényekkel, melyeket ki kell elégítenünk, ha nem szeretnénk, hogy mindenféle csúnya dolgot műveljenek az okkultista szertartásoktól a kannibalizmusig. Ha a rossz irányba tartó események túlzottan elfajulnak, földöntúli szörnyűségek szabadulnak el, melyek káoszba, zűrzavarba taszítják az embereket, sőt, a lakosok akár át is alakulhatnak valami rondasággá. Ebből a helyzetből csak mi tudjuk őket megmenteni – ha akarjuk. Ha nem, akkor hagyhatjuk, hogy minden szétessen és egy következő helyszínen újrakezdhetjük az építkezést. Bármelyik utat járjuk, a Birodalom dicsőségét növeljük vele.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward