Októberben jön a Batman: Return to Arkham

Eredetileg már júliusban megjelent volna.

Októberben jön a Batman: Return to Arkham

A Batman: Return to Arkham a Rocksteady-féle Batman-játékok kicsinosított változata a jelengenerációs konzolokra, vagyis az Arkham Asylumot és az Arkham Cityt tartalmazza PS4-re és Xbox One-ra. Bár a csomag eredetileg július 26-tól lett volna kapható, minőségi kifogások és teljesítménybeli problémák miatt október 21-re változott a megjelenési dátum. Mindkét játékhoz járni fognak majd azok kiegészítői is. A portolást a kínai Virtuous Games stúdió készítette, a Rocksteady felügyelete alatt.

A megjelenési dátum bejelentésével egyidejűleg megosztottak egy videót is, melyben a játékok eredeti, Unreal 3-motort használó verzióit mutatják meg a remastered változatokkal párhuzamosan, melyek már Unreal 4-gyel készültek.

Az első két Batman: Arkham-játék remek kritikákat kapott. Az Arkham Asylumot mi is 97%-ra értékeltük annak idején, nem nagyon lehetett fogást találni az alkotáson. Az Arkham City csak egy hajszálnyival maradt el nálunk az elődtől, az élmény itt is szinte tökéletes volt. A legutolsó Arkham-játék, a Batman: Arkham Knight azonban nem igazán tudta megismételni a korábbi sikereket, ráadásul a PC-s portja hatalmas botrányt is kavart, gyakorlatilag játszhatatlan volt. Ettől függetlenül mi azért sajnáljuk, hogy a Rocksteady nem készít több Batman-játékot, de kíváncsian várjuk a következő projektjüket is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward