Október közepén jön a OnePlus 6T

Október közepén jön a OnePlus 6T

A OnePlus már gőzerővel készül a következő csúcsmodellje, a OnePlus 6T bemutatására, és most egy olyan képet osztott meg a vállalat, ami egyszerre kettő nagyon fontos dolgot is hivatalosan megerősít, illetve elárul. Egyrészt kiderült ennek köszönhetően, hogy biztosan a megjelenítő mögé lesz integrálva az ujjlenyomat-olvasó, másrészt az sem titok már, hogy mikor kerül bemutatásra a készülék.

Galéria megnyitása

A BBK holdudvarát erősítő vállalat a tervek szerint október 17-én, szerdán, délelőtt 11 órakor fogja lerántani a leplet a OnePlus 6T-ről. Az időpont megválasztása valószínűleg nem a véletlen műve, ugyanis a Huawei éppen egy nappal korábban, október 16-án fogja a kamerák kereszttüzébe állítani a legfrissebb Mate szériát, ami a teljesítmény tekintetében valószínűleg rendkívül jól fog domborítani, viszont az ár-érték aránya nem lesz kiemelkedő, mert a Mate modelleknél általában bátrabban szokott árazni a kínai alakulat. Szóval a OnePlus feltehetően megpróbálja majd egy kicsit ellopni a show-t a Huawei zászlóshajójától.

A CNET-nek azt is elmondta a OnePlus, hogy a kijelző mögé pakolt ujjlenyomat-olvasó nagyon jó párost fog alkotni az arcfelismeréses azonosítási lehetőséggel együtt. Ha ezt a kettőt beállítja a felhasználó, akkor a mobil mindig a lehető leghatékonyabb módon tudja majd felismerni az illetékeseket. Érdekesség, hogy a kínaiak még azt is elmondták a CNET-nek, hogy már régóta készülnek az ujjlenyomat-olvasó „elrejtésére”. A szakemberek már a OnePlus 5T esetében is szerették volna bevetni a panel mögé bújtatott biometrikus szenzort, azonban akkorra nem készült el a megfelelő technológia, és valószínűleg még a OnePlus 6 megalkotásakor sem működött ez elég jól, hiszen abból a modellből is kimaradt, de a OnePlus 6T-nél már nem kell erről lemondani.

A készülő újdonságról azt lehet tudni, hogy egy vízcseppet mintázó bemetszés lesz a felső részén a frontkamera számára, a beszédhangszóró pedig a keret mentén helyezkedik el. A megjelenítője a pletykák szerint 6,4 hüvelykes lesz, és AMOLED technológiát fog használni. A gépezetben a Qualcomm Snapdragon 845 teljesíthet majd szolgálatot, szóval a tempóra aligha lehet majd panasz, plusz állítólag a csúcsmodell már 8 GB-nyi rendszermemóriával és 256 gigás tárkapacitással szolgálhat. Az a hír járja, hogy a kamerák terén tartogat még meglepetést OnePlus 6T, elképzelhető, hogy ennek az okostelefonnak hasonló konfiguráció lesz a hátoldalán, mint az Oppo R17 Prónak, melynél a duálkamera mellé egy Time of Flight 3D kamera is csatlakozott. Az újdonságot elvileg egy 3700 milliamperes akkumulátor láthatja majd el a működéshez szükséges energiával; ez is előre lépés lenne a korábbi 3300 mAh-s telephez képest, szóval jobb üzemidőt is kilátásba lehet helyeznie az érdeklődőknek.

A OnePlus 6T az előzetes pletykák szerint 550 dolláros ajánlott fogyasztói áron nyithat majd október második felében. A készülékkel kapcsolatban a következő hetekben valószínűleg újabb részletek is kiderülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap