Nyílt világú Star Wars játékot csinál az EA?

Számos apró jel mutat arra, hogy az EA egy nyílt világú SW játékkal is készül valahol a boszorkánykonyhájában.

Nyílt világú Star Wars játékot csinál az EA?

Számos apró jel mutat arra, hogy az EA egy nyílt világú SW játékkal is készül valahol a boszorkánykonyhájában. A Superannuation feltúrt például néhány álláshirdetést az EA Canadánál, ami a Kotakun is megjelent. Keresnek animációs rendezőt a cégnél egy nagyszabású nyílt világú játékhoz. Nem sokkal később a stúdió toborzásért felelős embere felfedte, hogy egy SW játékról van szó (ennek valószínűleg nem örültek a főnökei).

Az EA lassan megalapíthatja a Star Wars divízióját, annyi játék készül náluk. Ott van a Battlefront a DICE-nál, de a Visceral és a BioWare is dolgozik egy-egy új projekten.

A superannuation azért azt is hozzátette, hogy az EA Canada és a Visceral játéka akár lehet egy és ugyanaz is, hisz gyakori, hogy egy játékot több stúdió hegeszt. Egy nyílt világú játék ráadásul rengeteg erőforrást és erőfeszítést igényel, úgyhogy van alapja a feltételezésnek. Jelenleg nagyon népszerű ez műfaj, az utóbbi időből itt a GTA5 vagy az AC4, mindkettő nagy sikereket ért el. Ez a Star Wars-szal párosítva nyerő lehet, már csak az a kérdés, hogy erőhasználók leszünk-e!

Az SWTOR után vajon mit heggeszt a BioWare?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward