Nyárra tolódik idén a Facebook fejlesztői konferenciája

Az F8 nem a megszokott formában kerül megrendezésre, de a vállalat izgatottan várja az új eseményt.

Nyárra tolódik idén a Facebook fejlesztői konferenciája

A Facebook minden évben megrendezi az F8 névre hallgató eseményt, és idén sem lesz ez másként, viszont a formátum, és ezáltal pedig a név is módosult. Ezúttal az F8 Refresh rendezvényt várhatjuk, és nem egy személyesen figyelemmel kísérhető rendezvény lesz már ez, hanem teljesen az online térbe költözik.

A piacvezető közösségi szolgáltatás ennek a keretében szokta beharangozni a legfrissebb fejlesztéseket, fontos eredményeket, mérföldköveket. A Facebook célja mindig az volt, hogy összehozza a közösséget, jelen esetben konkrétan azokat, akik építik a szolgáltatást különböző módokon, és mindig azt keresik, hogyan lehet előre mozdítani a vállalatot.

Galéria megnyitása

Az esemény általában tavasszal került megrendezésre, de ezúttal más lesz a helyzet. Június 2-ára tűzte ki a Facebook az új F8 Refresh eseményt. Annak érdekében, hogy a résztvevők a legnagyobb biztonságban lehessenek, a vállalat online fogja megtartani a rendezvényt. Ennek köszönhetően minden eddiginél többen követhetik majd figyelemmel a legfrissebb újításokat.

A Facebook és az Instagram mellett a Twitteren keresztül is lehet majd csatlakozni az F8 Refresh konferenciához. A vállalat elmondása szerint idén az lesz az elsődleges cél, hogy visszatérjen a gyökerekhez, miután tavaly az elért eredmények alapján nagyon jól alkalmazkodott a COVID-19 jelentette új kihívásokhoz. A gyökerekhez való visszatérés a Facebook megfogalmazásában azt jelenti, hogy az új formátumú eseményen az ünneplés, az inspiráció átadása és a fejlesztők megsegítése lesz a fókuszban.

Galéria megnyitása

A vállalat szerint a felgyorsult digitális transzformációba tökéletesen illeszkedni fog kibertérbe öltöztetett F8 Refresh konferencia. A virtuális színpadon a világ minden tájáról lesznek majd kiemelt szakemberek, akik igyekeznek majd nagyon hasznos tudtást és tapasztalatot átadni.

Szó lesz az online rendezvényen a legújabb termékekről, amelyek a fejlesztőknek abban fognak segítgetni, hogy a Facebook különböző megoldásain átívelő megoldásokat építsenek a jövőben. A cég megadja majd a kellő technológiai mélységet a különböző fejlesztések bemutatása során, miközben be is fogja mutatni, hogyan használhatóak ki az új eszközök a leghatékonyabban. Arra fog a vállalat törekedni, hogy a további növekedés simán menjen, és ehhez a kapcsolódó fejlesztések is hozzájáruljanak.

A vállalat a Facebook for Developers oldalon hozott létre egy olyan felületet, ahol előre lehet regisztrálni az érdeklődőknek az F8 Refresh konferenciára néhány egyszerű adat megadásával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap