Ninja Theory: Az exkluzivitás ára

A Heavenly Sword-ot is fejlesztő Ninja Theory beszélt egy kicsit arról, hogy milyen is bábnak lenni egy konzolháborúban. Elmondásuk szerint kimerítő és van, amikor még igazságtalanul megalázó is.

Ninja Theory: Az exkluzivitás ára

A Heavenly Sword-ot is fejlesztő Ninja Theory beszélt egy kicsit arról, hogy milyen is bábnak lenni egy konzolháborúban. Elmondásuk szerint kimerítő, és van, amikor még igazságtalanul megalázó is.

"Amikor ilyen játékot készítesz, a nyomás, hogy demonstráld az adott konzol technológiáját sokszor felülírja a játékkészítés többi aspektusát." - nyilatkozta a stúdió társalapítója, Tameem Antoniades. "Ha érintett vagy egy ilyen háború egyik oldalán, ahol olyan mintha a masinák hoznák a legjobb játékokat, az szintén kimerítő."

"Exkluzív fejlesztőként rengeteg figyelmet kapunk, ami egyrészről nagyon jó, más részről viszont ott van, hogy sok anti-Sony érzést is a nyakunkba zúdítanak, ami azért elég igazságtalan."

A 2007 augusztusában kiadott Heavenly Sword remek példája volt annak, hogy mit lehet kihozni a Sony masinájából. A fiúk most az Enslaved című poszt-apokaliptikus TPS-en dolgoznak, mely már Xbox 360-ra is megjelenik a PS3 mellett. További információkért a játékról ajánljuk korábbi híreinket:1, 2.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward