Ninja Gaiden 3: trailer, multiplayer, aggodalmak

Mennyire illeszkedik a kompetitív multiplayer egy Ninja Gaiden játékba? Alaptalanok azok a félelmek miszerint butítják a játékot?

Ninja Gaiden 3: trailer, multiplayer, aggodalmak

A Ninja Gaiden 3 csak jövőre jelenik meg, de már most eléggé megoszlanak róla a vélemények. A legtöbben az miatt aggódnak, hogy könnyítenek a játékon, ami eddig híres volt az átlag feletti nehézségi szintjéről. Az E3-on bemutattak egy 20 perces demót, így ki lehetett próbálni akció közben a folytatást, ami már Tomonobu Itagaki nélkül készül. Ő még a második rész kiadása előtt elment a Team Ninjától és megalapította a saját stúdióját, néhány ex-Team Ninja taggal, akik szintén távoztak.

E3 trailer

A Ninja Gaiden 3-ban egy kicsit megváltozik a harcrendszer, az eddigi kombók mellé bejönnek például a Quick Time Eventek, az erős befejező csapásokhoz. A 20 perces demóból nehéz megmondani anélkül hogy játszanánk vele, hogy mennyit változtak a harcok, de a széria rajongói mindenképp vessenek egy pillantást a gameplayre a fenti trailer után:

Gameplay - első rész

Folytatások: második rész, harmadik rész, negyedik rész

A demózgatáson felül kiderült, hogy lesz nyolc játékos multiplayer is a Ninja Gaiden 3-ban, kompetitív és kooperatív egyaránt. Előbbit egy kicsit nehéz elképzelni, meg hát az NG-ket eddig sem a multi miatt szerettük, de 2011-et írunk, a népnek multi kell. Csak nehogy aztán az eddigi keménymag morzsolódjon le.

A játék 2012 eleje felé érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Érdekes lesz látni milyen irányba mozdul el a széria.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward