Ninja Gaiden 3: lesz multi és… sok vér

Az E3 még messze van, így csak infórészletek szivárognak ki a Ninja Gaiden legújabb részéről.

Ninja Gaiden 3: lesz multi és… sok vér

A nehezebb akciójátékokat kedvelők biztos tűkön ülnek, de sajnos a Ninja Gaiden 3 megjelenése még arrébb van. Addig is van pár új infómorzsánk, ugyanis Yosuke Hayashi (a Team Ninja vezetője) a PlayStation magazinnak nyilatkozott.

Bár az eddigi megnyilvánulásaiból is tudtuk, újfent megerősítette, hogy a főszereplő, Ryu ezúttal sokkal hangsúlyosabban lesz részese a történetnek, megismerhetjük érzéseit és gondolatait (és mint kiderült az arcát is valószínűleg, tehát mégis van neki). Ezen felül a nagy hentelésbe szeretnének egy kis színt is vinni, megmutatni, hogy az erőszak nem csak vérből és fröcsögésből áll, az öldöklés hatással van darkos főhősünkre is. Azért attól nem tartunk, hogy Ryu-ból emós nindzsát csinálnak, eléggé meglepő lenne.

Ami a legtöbb rajongóból a hidegrázást hozhatja ki az az, hogy újfent elhangzott, hogy nagyobb réteg számára szeretnék élvezhetővé tenni a játékot, úgy, hogy közben nem lesz könnyebb. Ezt még nem tudjuk hogy sikerülhet kivitelezni, reméljük tényleg nem megy a sorozat kárára a dolog, túl sok játékot láttunk már elfeküdni a tömegigényeknek.

A multiról csak annyi derült ki, hogy lesz és komplex lesz, nem csak a második részben látott közös missziókról fog szólni. Kooperatív mód talán? Kompetitívet nehéz elképzelni a Ninja Gaidenben, de ki tudja. Az E3-on minden kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward