Next-gen játékként készül az új Commandos

Next-gen játékként készül az új Commandos

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Kalypso Media megvásárolta a jogokat a Praetorianshoz és a Commandoshoz, és az utóbbi kapcsán már az is biztos, hogy Commandos 2 HD Remaster néven felújított változat érkezik január 24-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ma pedig kiderült, hogy a Kalypso Media már a jövőre is gondol, és elindult egy új Commandos fejlesztése, kifejezetten a következő generációs konzolokra és PC-re.

A játék egy egyelőre név nélküli stúdió dolgozik, amire a kiadó csak Kalypso Media Frankfurtként utal, és jelenleg még a fontosabb pozíciókat töltik fel. A vezető azonban már megvan Jürgen Reußwig képében, aki korábban a Citadels fejlesztéséért felelős Games Distillery stúdiót irányította. Mint elmondta, az új csapattal azon dolgoznak majd, hogy egy méltó utódot hozzanak el a Commandos-sorozatba, melyet kifejezetten már az új konzolokra és PC-re terveznek. Közölte, nagyon büszke arra, hogy a játéktörténelem egy ilyen ikonikus darabján dolgozhat, és várja az új és tapasztalt fejlesztők jelentkezését egyaránt.

A Kalypso Media közölte, hogy az új stúdió felállításával hosszú időre elkötelezik magukat a csúcskategóriás játékok fejlesztése mellett, és a továbbiakban is bővíteni szeretnék majd a belsős és külsős fejlesztőcsapataikat.

Ezek után nem meglepő persze, hogy az új Commandos fejlesztése még nagyon korai fázisban tart, évekig biztosan nem lehet számítani a megjelenésére, így a játékkal kapcsolatban részleteket sem közöltek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap