Népszerű szériáktól búcsúzhat a Xiaomi

Népszerű szériáktól búcsúzhat a Xiaomi

A Xiaomi a legfrissebb információk szerint július másodikán mutathatja majd be az első CC-szériás okostelefonját, melynél elvileg a divatosságra, a fiatalok igényeire helyeződik a hangsúly. De most nem erről lesz szó, hanem arról, hogy eközben biztossá vált, hogy kettő korábbi sorozat nem kap folytatást az idei évben.

Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója a Weibo oldalán számolt be arról, hogyan állnak a vállalat jelenlegi tervei, milyen kiemelten fontos mobilokat mutatott be az elmúlt időszakban, és mire lehet biztosan számítani. A szakember kitért arra, hogy már küszöbön van az első „trendkövető” Xiaomi, a CC, ami mindenképpen jó hír, és érdeklődve várjuk, hogy mit hozott össze a Meitu partnerségében a cég. Viszont arról is szót ejtett a vezető, hogy kettő korábban népszerű szériáról le kell mondani. Jun elmondása alapján nem érdemes arra számítani, hogy új okostelefon lát napvilágot a Mi Max vagy a Mi Note termékcsaládokban.

Galéria megnyitása
Xiaomi Mi Max 3

Sok helyen egyenesen arról lehet olvasni, hogy egyáltalán nem lesz már friss Mi Max és Mi Note modell a Xiaomi kínálatában, de Lei Jun valójában csak arról tesz említést, hogy ebben az évben nem lesznek ezek, ami fontos különbség. A vállalat vezetője egyáltalán nem jelentette ki, hogy az említett sorozatokat teljesen kifuttatná a kínai alakulat, de egy ideig biztosan pihenni fognak. De talán a jövőben még érkezni fog új Mi Note a felső-közép- vagy felsőkategóriában, vagy Mi Max óriásira nőtt kijelzővel.

Arról nem esik szó, hogy miért hozta meg ezt a döntést a Xiaomi, de a Mi Max a folyamatosan növekedő készülékek világában már egy kicsit elveszítette a varázsát, a Mi Note pedig már az utóbbi időben egyébként is szerényebb volt, mint a régebbi kiadások. Szóval a Mi Note esetében már egyébként is benne volt a levegőben, hogy kifulladt, mert a korábbi csúcsgépeket követően le lett fokozva a középső ársávba a Snapdragon 660-nal; ráadásul ez már 2018-ban sem esett át generációváltáson.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap