Nem zökkenőmentes a Red Dead Redemption 2 PC-s startja

Alig egy napja érhető el az első Red Dead Redemption játék PC-n, ám ahogy lenni szokott, nem mindenkinek működnek a dolgok a kezdetektől megfelelően.

Nem zökkenőmentes a Red Dead Redemption 2 PC-s startja

Több játékos is indítás utáni összeomlásról panaszkodott és emiatt képtelen játszani a játékkal. A „nem várt hiba”-üzenet tehát nem vet túl jó fényt a Rockstar PC-s portjára, külön óriás topikot is hoztak létre Redditen a felhasználók, hogy segíthessék egymást a probléma megoldásában. Itt felsorolják az összes eddig megjelent hibát és azt is leírják, ha valamit ki lehet küszöbölni. Ha esetleg neked is szükséged van segítségre, itt talán találsz valami hasznosat.

A Rockstar is megpróbált már saját segítségnyújtó leírást létrehozni, de ez viccesen semmitmondó a reddit felhasználók lelkesedéséhez képest, hiszen csak a videokártya driver frissítését említik, mint varázsszer. Viszont ez nem azt jelenti, hogy a stúdiónál ne dolgoznának a hibák foltozásán, egy aprócska, a Rockstar Games Launchert javító frissítés máris érkezett.

A helyzet viszont az, hogy bármennyire is gyönyörűek voltak a PC-s trailerek, ahogy várható volt, csak a legerősebb gépek birtokosai élvezhetik ezt a látványt. Vagyis pontosabban ez sem igaz, mert az NVIDIA kiadta az ajánlott beállításokat a különböző kártyáihoz, hogy a játék stabil 60+ FPS-sel fusson 4K-ban és bizony még a felhasználói piacon kapható legerősebb kártya, a GeForce RTX 2080 Ti sem képes High fokozaton hozni ezt a felbontás és képfrissítés kombinációt.

Galéria megnyitása

Természetesen, ha megelégszünk kevesebb FPS számmal és kisebb felbontással, akkor High grafikán már egy RTX 2070 SUPER is elég lehet. Illetve az Nvidia tulajok használhatják a felskálázás funkciót is 4K-ra, igaz, ezzel minimális képminőségromlást bevállalva.

A játékról természetesen már készültek videók, amik bemutatják, hogy mit lehet kihozni a PC-s változatból.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap