Nem vezethetünk repülő autót a Cyberpunk 2077-ben

A hagyományos autókat viszont igen, és gyűjtögethetjük is őket.

Nem vezethetünk repülő autót a Cyberpunk 2077-ben

A CD Projekt RED megerősítette, hogy nem vezethetünk majd repülő járműveket a Cyberpunk 2077-ben. Ez nem azt jelenti, hogy ilyenek nem is lesznek a játékban, hiszen egy cyberpunk környezet nem lenne teljes ezek nélkül, és egyébként ülhetünk is majd ilyenekben. Pawel Sasko, a játék egyik dizájnere elmondta, hogy amikor repülő autóval utazunk majd, az mindig irányított lesz, és a sztorihoz kapcsolódik. Ugyanez a helyzet a csónakokkal, hajókkal is: lesznek, utazunk majd velük, de nem irányíthatjuk őket.

Amiket viszont irányíthatunk majd, azok a hagyományos, földi autók. Ezekkel kapcsolatban Sasko elárulta, hogy hasonlóan működnek majd, mint Geralt lova a The Witcher 3-ban: ha hívjük, akkor pár másodpercen belül megjelennek, mivel mesterséges intelligenciával vannak felszerelve, és képesek az önvezetésre.

Amellett, hogy irányíthatjuk őket, az M.I.-nek hála maguktól is el tudnak vinni minket helyekre, ami jól jöhet, ha közben például lövöldözni kellene valakire.

Sasko megerősítette azt is, hogy vásárolhatunk és gyűjtögethetünk autókat egy garázsban, azonban azt egyelőre nem tudta megerősíteni, hogy mennyit, vagy hogy egyáltalán lesz-e valamiféle limit. Az viszont biztos, hogy mindig meg kell jelölnünk egy fő autót - ez vélhetően az lesz, amelyik megérkezik majd, mikor hívjuk.

Ugyan nem ehhez kapcsolódik közvetlenül, de a CD Projekt RED közösségi menedzsere, Marcin Momot elárulta, hogy az E3-on zárt ajtók mögött mutogatott demó felvételét a PAX West nevű eseményen teszik közzé. Ott valószínűleg élesben is láthatjuk majd a fentieket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap