Nem működik a The Wolf Among Us szezonbérlet Xbox 360-on

A hiba az Xbox Live rendszerében van, a Microsoft már dolgozik kijavításán.

Nem működik a The Wolf Among Us szezonbérlet Xbox 360-on

A The Wolf Among Us szezonbérlettel rendelkező rajongói meglepődve tapasztalták, hogy Xbox 360-on nincs jogosultságuk letölteni a játék második epizódját, amely automatikusan járna nekik. Páran a vásárlási opcióval próbálkoztak, mert azt hitték, hogy így letölthetik, és a rendszer majd lenullázza nekik az árat, de nem így történt, ki kellett fizetniük a 4,99 dollárt. Páran azok közül, akik a játékon belül található menüből töltötték le az új epizódot nincsenek is tudatában annak, hogy fizetniük kellett.

A Telltale fórumain a fejlesztők elmondták, hogy a hiba a Microsoft Live rendszerében van, és nemcsak a The Wolf Among Ust érinti, hanem más játékokat is, de ők is elnézést kértek, és remélik, hogy a Microsoft hamar rendezni tudja a helyzetet.

Az Xbox Support Twitter csatonáján a Microsoft jelezte, hogy tudnak a hibáról, és igyekeznek azt minél hamarabb kijavítani. Kiadtak egy hivatalos közleményt is, amelyben elismerik, hogy a hiba náluk van, és elnézést kérnek a történtekért. Már csak az a kérdés, hogyan fogják kompenzálni azokat, akik kétszer fizettek az epizódért.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward