Nem készít több játékot a Hand of Fate fejlesztője

A stúdió nem szűnik meg teljesen, de új címekre ne számítsunk.

Nem készít több játékot a Hand of Fate fejlesztője

Az angol Defiant Development bejelentette, hogy nem fejleszt több új játékot, de nem is szűnik meg teljesen: a csapat jelentős leépítésével átmegy "gondozó" üzemmódba, és az eddig megjelent játékait támogatja majd.

A Defiant leginkább a Hand of Fate-sorozatról vált híressé, ami keverte a gyűjtögetős kártyajátékokat a TPS-akcióval. Különösen a második rész vált a rajongók és a kritikusok nagy kedvencévé.

A stúdió furcsa magyarázatot adott a döntésre: szerintük a játékipar nagyon sokat változott a megalakulásuk óta eltelt 9 évben, és ők nem tudtak ehhez megfelelően alkalmazkodni. Mint elmondják, a stúdiót azzal a céllal hozták létre, hogy olyan játékokat készítsenek, amilyeneket senki más.

"A munkánk mindig abból állt, hogy állandóan változtatunk valamit és új dolgokat fedezünk fel. Bemegyünk sötét helyekre, kincsek után kutatva. Úgy álltunk neki a dolgoknak, hogy nem tudtuk, merre visz majd az utunk. Ez egy nagyon kockázatos módja a játékkészítésnek. Ha sikeres, akkor olyan végeredmény származik belőle, amire senki nem gondolt volna. Ha nem sikeres, akkor viszont biztonsági kötél nélkül maradunk" - szól a nyilatkozat.

Ehhez a Defiant mindig is kiemelkedő szakembereket bérelt fel, akiknek a jelentős része most munka nélkül marad. A stúdió megerősítette, hogy munkatársai többsége új állásokra fog pályázni a következő hetekben.

Hogy a rajongók szíve méginkább fájjon, a stúdió kiadott egy új előzetest az eddig fejlesztett, de most félbehagyott játékáról, melynek szíme A World in My Attic, és a videó alapján fantasztikusnak tűnik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap