Nem kap offline módot a Diablo 3 PC-s verziója

Nem kap offline módot a Diablo 3 PC-s verziója

A Diablo fejlesztője, a Blizzard feltárta, hogy miért nem kap offline módot a PC-s verzió, annak ellenére, hogy ez a mód a konzolos verzióban benne lesz. Joshua Mosqueira rendező elmondta, hogy Kevin Martens vezető dizájner mindig azt szokta ezzel kapcsolatban mondogatni, hogy a Diablo akkor a legjobb, amikor másokkal együtt játsszuk. Sokan nem kötik konzoljukat az internetre, hanem egy szobában, együtt játszanak inkább a barátaikkal, konzolon ez adja a közös Diablo élményt.

Mosqueira így folytatta: "A PC-s játékosok esetében azt szeretnénk, ha valóban úgy éreznék, hogy egy nagy Blizzard és Diablo közösség részei. Azért választottuk ezt a platformot és lehetőséget, hogy a játékosaink javára szolgáljon. A környezet biztonságosabb a tárgyak kereskedelmének szempontjából, és társasabb jellegű. Sok tervünk van azzal kapcsolatban, hogy sokat számítson, hogy a játék online, mert számunkra a közös élményről szól a dolog."

Martens ehhez még hozzátette, hogy a Diablo 3-at már kezdettől fogva co-op játéknak tervezték, nemcsak egy utólag hozzáadott játékmód. Nem akarják persze rákényszeríteni a játékosokra, de az elképzelés az, hogy bármikor be lehessen kapcsolódni, ill. kiszállni, ezt tartották szem előtt mindvégig fejlesztés közben.

"Ez az, amit gazdagítani szeretnénk, ahogy új dolgokkal egészítjük ki a játékot és a jövő felé tekintünk. Még mindig sokat teszünk annak érdekében, hogy az online dolog igazán számítson. Jobb csapatösszerakó rendszer, új közösségi rendszerek és extra jutalmak a közös játékért."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward