Nehezen viseli a banját egy profi Fortnite játékos

Pedig a streamje közben fülig érő szájjal vihorászott a csalással szerzett pontjai láttán.

Nehezen viseli a banját egy profi Fortnite játékos

Faze Jarvis népszerű YouTuberként és egyben profi Fortnite játékosként kétmillió követőt tudott összeszedni a közösségi videóplatformon. Természetesen a nagy népszerűséggel nagy felelősség is jár, ám Ben bácsi tanításai nem juthatnak el mindenkihez, így Jarvisnak is magának kell megtanulnia a felelősségvállalás mikéntjét.

Történt ugyanis, hogy készített egy streamet arról, hogy egy friss accounton, solo csatában aimbotot használ. Ezzel a csalással pedig szinte kivétel nélkül mindig eltalálhatta az ellenfelét, hiszen az egérkurzor automatikusan követi a másik játékost. Ezt viselkedést jobb online játékokban bannal jutalmazzák, hiszen ezt nevezzük csalásnak. Ezután a cselekedet után érkezett is az örökös kitiltás, ami azonnal kettétörte a profi Fortnite karrierjét. Egy önsajnálkozós, bocsánatkérős videóban mutatja meg, mennyire szánja a történetet és eszébe se jutott, hogy ezzel a videóval egy életre kitilthatják a játékból. De már érzi ennek a súlyát és sajnálja.

A rajongói védik őt, támogatják és szeretnék, hogy levegyék róla a bant, mert szerintük ez túlzó volt. Bár Jarvis letörölte az eredeti, csalással készített videót, a Fortnite Area lementette, hogy az egész világ együtt izgulja végig a YouTuber utolsó csatáját profi Fortnite-osként. Érdemes belekukkantani a „valaha készült legjobb videójába”, ahogy ezt a műsor végén említette a streamer, miközben lájkokat kért a további csaló videókért.

Az látható, hogy nagyon élvezi a játékot az új szupererejével és az igazán szomorú az, hogy a hatalmas, vélhetően egészen fiatal és befolyásolható rajongóbázisának nagy része könnyedén rákaphat egy ilyen videó után a csalásra, ami már jelentős mértékben rombolja közvetve több ezer másik játékos élményét is. Az Epic Games érdemben nem reagált az újságírói kérdésekre, a Polygonnak csupán annyit közölt, hogy a csalással ártatlan játékosok élményét teszik tönkre, ami megsérti a felhasználói feltételeket, ezt pedig ők bannal tudják kellő módon büntetni a zéró tolerancia elvével.

Az Epic Games és a többi kiadó, ha teheti, nem csak a játékon belül veszi fel a harcot a csalók ellen, hanem a hatóságokkal közösen igyekszik különböző országokban levadászni a játékmenetet befolyásoló programokat gyártó csapatokat is. Ez egy végeláthatatlan harc, aminek az anyagi vonzatai miatt úgy tűnik, hogy az egésznek az ártatlan játékosok ihatják meg a levét. Az iPonnak is van saját Fortnite csapata, őket itt követheted Facebookon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap