Néhányan már megrendelték a OnePlus Nordot, látatlanban

A cég rejtélyes kampánya lassan halad előre az Instagramon, és már az árat illetően kaptunk iránymutatást.

Néhányan már megrendelték a OnePlus Nordot, látatlanban

A OnePlus jelen állás szerint július 10-én leplezheti majd le teljesen az olcsóbb készülékét, ami biztosan a Nord névre fog már hallgatni, szóval nem lesz OnePlus 8 Lite, és OnePlus Z sem. A mobilról hivatalosan lényegében még alig lehet bármit tudni, de már 100 ember előrendelhette, és ezzel a lehetőséggel pillanatok alatt élt is a közönség.

Néhány másodperc alatt gazdára talált az a 100 darab OnePlus Nord modell, amik mellé a gyártó több extrát is mellékelni fog. Az ajándékokkal fogja megköszönni a OnePlus a márkába vetett bizalmat. A vállalat első embere elmondta, hogy egészen biztos, hogy senki nem lesz csalódott, aki a Nord okostelefont választja, akik pedig vakon megszavazzák a számára a bizalmat, megérdemlik, hogy kiemelkedő elbánásban részesüljenek.

Galéria megnyitása

A vállalat egy többrészes dokumentumsorozatot forgatott a készülék tervezése során, és ennek a részeit a napokban a cég által létrehozott Instagram csatornán lehet megtekinteni. Jelen állás szerint minden nap jön egy újabb rész. A hír írásakor még csak egy epizód volt kint, de már ebből meg lehetett tudni néhány érdekességet. A tervezés rendkívül feszített tempóban történt, és érdekes személyiségek vették ki ebből a részüket.

Galéria megnyitása

Pete Lau, a OnePlus vezérigazgatója elmondta azt, hogy a készüléknek 500 dollár alatt kell majd lenni, mint ahogy a legelső OnePlus okostelefon is olcsóbb volt ennél az összegnél. A vállalat folyamatosan egy új kezdetről beszél a Nord kampánya során, és az árazásról a kezdetek óta lehetett sejteni, hogy kulcsfontosságú szerepe lesz.

A videóban egy készülékprototípus is feltűnik, ami talán már a végleges dizájn, de tekintve a titokzatosságot, ami a masinát belengi, az sem volna meglepő, ha végül más irányba indult volna el a cég. A néhány másodperces felbukkanások során azt lehet látni, hogy az előlapon egy szélesebb lyuk van a kamerák számára, szóval kettő előlapi képalkotója lehet a mobilnak. A hátlapon pedig három kamerának juthat hely. Az eszköz meglehetősen élénk, citromsárga színben pompázik, ami a fiataloknak szólhat.

Galéria megnyitása

A dokumentumsorozat a tervek szerint július 7-én fog lezárulni, addigra már valószínűleg körvonalazódik majd, hogy milyen lesz a mobil. És július 8-án újabb előrendelési lehetőséget fog biztosítani a OnePlus, továbbra is korlátozott példányszám mellett, de akkor még mindig nem lesz bemutatva az okostelefon. Július 15-én pedig ismét előrendelési lehetőséget nyújt, de ekkor már 24 órán keresztül bármennyit lehet majd rendelni a masinából. És valószínűleg ekkor már azt is biztosan tudni fogják az emberek, hogy mit vesznek meg.

Akik a korai rendeléseket meglépik, azok csak 20 euró előzetes befizetésére kényszerülnek, szóval nem kell előre kifizetni a mobilt, lényegében a pontos árát nem is lehet még tudni az eszköznek. Amikor rendelhetővé válik a termék, és már mindent lehet róla tudni, a OnePlus levelet küld az érintetteknek, akik előrendelték, és biztosít egy 20 eurós utalványt, amit a készülék vásárlására használhatnak el. Fontos, hogy nem kell kötelezően megvenni a készüléket ezek alapján, de a 20 eurót csak a OnePlusnál lehet majd elkölteni, és aki nem veszi meg a Nordot, nem kapja meg a kiemelt ajándékokat sem.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap