Négyportos USB 3.0-s HUB LaCie módra

Négyportos USB 3.0-s HUB LaCie módra

A négyportos USB 3.0-s hubok piaca mától egy új szereplővel gazdagodik, ugyanis a LaCie lerántotta a leplet legfrissebb termékéről, ami a Hub4 USB 3.0 nevet viseli. A termék akkor jöhet jól, ha több USB 3.0-s eszközzel rendelkezünk, mint ahány USB 3.0-s portot számítógépünk alap esetben tartalmaz, bár az USB 3.0-s eszközök terjedésének sebességét elnézve, ez a probléma egyelőre csak igen-igen keveseket érint.

Az új termék egyetlen USB 3.0-s portból varázsol összesen négyet, amelyek egyetlen USB 3.0-s port sávszélességén osztoznak. Így ugyan nem érhetjük el a maximális adatátviteli sebességet, ha több eszközt használunk, de az USB 2.0-s szabvány által kínált sebességeknél még így is jóval magasabbak állnak majd rendelkezésre. Ha már szóba került az USB 2.0-s port: az újdonság természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi USB szabványokkal is, így régebbi eszközökkel is használható, persze ekkor már végképp ne számítsunk USB 3.0 közeli adatátviteli sebességekre. Maga az újdonság egy fekete-szürke házban foglal helyet, amely 116 x 71 x 25 mm-es mérettel és 69 grammos súllyal bír.

A LaCie Hub4 USB 3.0 a nem is oly távoli jövőben sokak számára hasznos kiegészítő lehet, ha végre nagyobb mértékben is elkezd terjedni az USB 3.0-s szabvány, illetve a rá alapozó különböző termékek. A LaCie négyportos hubja már kapható: az újdonság ajánlott végfelhasználói ára 59,99 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward