Shop menü

NAPVILÁGOT LÁTTAK AZ ASUS ZENFONE 10 HIVATALOS KÉPEI

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Napvilágot láttak az ASUS Zenfone 10 hivatalos képei

Az ASUS már korábban beharangozta, hogy jön a Zenfone termékcsalád legújabb tagja, és sokak örömére az újdonság nem áll majd be a sorba a többi egy kaptafára készült gép közé, egy újabb különlegességgel nézhetünk majd szembe. A friss képek révén már az sem titok, hogy néz majd ki a szerkezet, és ezeknek köszönhetően az is kiderült, hogy milyen színekben lesz elérhető a gépezet.

A fejlesztők a Zenfone 9 méretének megőrzése mellett a dizájnt is megtartották, szóval ebből a szempontból nem tartogat meglepetéseket a Zenfone 10. A cég valószínűleg azért is döntött így, hogy valamennyire tudjon sporólni. Egyenesre szabott a keret, de azért a peremek mentén kapott annyi ívelést, hogy kellemesebb legyen a fogása. A hátlapon a kamerákat pedig kicsit másabb gyűrűbe fogták, de nagyon szembetűnő változás itt sem történt.

Galéria megnyitása

A Zenfone 10 eggyel több színben lesz megvásárolható, ahogy azt az ASUS előre is vetített korábban. A fekete, fehér, kék és piros kiviteleken felül már zöld változatban is eléghető lesz az okostelefon. A fehér itt ténylegesen fehér lesz, másabb árnyalatot kap – korábban inkább törtfehér volt –, mint a Zenfone 9-nél látott változat, és a cég ezúttal is fekete keretet használ a legtöbb színvariáns mellett.

Június 29-én fogja az ASUS bemutatni a Zenfone 10-et, és a mostani képek megjelenése előtt már több fontos dolgot elárult a termék kapcsán a vállalat.

A Zenfone 10 marad 5,9 hüvelykes, mint az elődje, és olyan dolgokat valósít meg mai szemmel kompakt méretben, amit sokszor már nagyobb gépeknél sem látunk. Például megmaradhat a 3,5 mm-es Jack csatlakozó is, miközben lesz még vezeték nélküli töltési lehetőség is. A fém kerettel ellátott készüléknél az ujjlenyomat-olvasó is oldalra került, ezt a fejlesztők összehozták a bekapcsoló gombbal. A szerkezet alján pedig ott lesz a hangszórórács és az USB-C csatlakozó is.

Galéria megnyitása

A mobil a Snapdragon 8 Gen 2 rendszerchipet fogja használni, és talán ez lesz az egyedüli olyan mobil, ami 6 colnál kisebb méretbe csomagolja majd ezt a lapkát. A főkamera esetén az ASUS egy fejlett, többtengelyes „gimbal” stabilizátort használ majd, ami képes lesz nagyon simává varázsolni a videókat. Szóval több szempontból is érdekesnek ígérkezik ez a felsőkategóriás készülék. Bár sűrűbben számolhatnánk be olyan eszközökről, amik külön utat próbálnak járni.

A most kiszivárgott képeket egyébként Evan Blass hozta nyilvánosságra, akinek a nevéhez már számtalan hiteles adatszivárgás kapcsolódik, ezért is borítékolható, hogy most sem hamisított képekről beszélhetünk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére