Shop menü

NAPI INGYENES - WORMS REVOLUTION GOLD EDITION - GOG.COM

Török Roland
Török Roland
Napi ingyenes - Worms Revolution Gold Edition - GOG.com

Az GoG.com újabb ingyenes játékot kínál a játékosok számára: a Worms Revolution Gold Edition még pár órán keresztül elérhető az online boltban.

A Worms Revolution Gold Edition egy akció-stratégiai játék, amelyben a játékosok csapatokat vezetnek egymás ellen a csatatéren. A játékban a játékosoknak különböző fegyvereket és képességeket kell használniuk, hogy legyőzzék az ellenséget. A játékban szerepelnek még különleges pályák is, amelyeken a játékosoknak új kihívásokkal kell szembesülniük.

A Worms Revolution Gold Edition általában pozitív fogadtatásban részesült a kritikusoktól, akik elismerték a játék ötletes taktikáját és akciódús játékmenetét. Most az GoG.com-on ingyenesen elérhető, így azok, akik még nem próbálták ki, lehetőségük nyílik megnézni, hogy mit rejt a Worms Revolution Gold Edition.

Ha szeretnél részt venni egy ötletes és akciódús stratégiai játékban, ahol a saját csapatodat vezetheted a csatatérre, akkor a Worms Revolution Gold Edition tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, szerezd be minél előbb a Worms Revolution Gold Edition-t az GoG.com-on, mielőtt lejár az ingyenes ajánlat!

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére