Shop menü

NAPI INGYENES - SEVERED STEEL

Török Roland
Török Roland
Napi ingyenes - Severed Steel

Az Epic Games Store újabb ingyenes játékot kínál a játékosok számára: a Severed Steel még délután 17 óráig elérhető az online boltban.

Ha még nem ismernéd a Severed Steel-t, akkor itt van pár információ róla: ez egy olyan akció-szerepjáték, amelyben a játékos egy különleges képességekkel rendelkező harcos, a Severed nevű karaktert alakítja. A Severed egy olyan világban él, ahol a sötétség és a gonosz uralkodik, és a játékos feladata, hogy megtisztítsa a világot ezektől a sötét erőktől.

A Severed Steel-ban a játékosoknak különböző pályákat kell átjárniuk, amelyeken különféle ellenségekkel kell megküzdeniük. A játékban szerepelnek még különleges képességek is, amelyeket a Severed használhat, hogy legyőzze az ellenségeit. A Severed Steel általában pozitív fogadtatásban részesült a kritikusoktól, akik elismerték a játék különleges grafikáját és akciódús játékmenetét.

Ha szeretnél részt venni egy olyan játékban, ahol a Severed nevű karakterrel küzdhetsz a sötétség és a gonosz ellen, és ha szereted az akciódús szerepjátékokat, akkor a Severed Steel tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, szerezd be minél előbb a Severed Steel-t az Epic Games Store-ban, mielőtt lejár az ingyenes ajánlat!

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére