Shop menü

NAGYON JÓ AJÁNLAT LETT A TICWATCH PRO 5 OKOSÓRA, MÉG ÜZEMIDŐBEN IS REMEKEL

A Mobvoi igyekszik a maximumot nyújtani az új modellel, és ez bizony kifizetődő lehet majd, sokan szavazhatnak bizalmat az új TicWatch-nak.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Nagyon jó ajánlat lett a TicWatch Pro 5 okosóra, még üzemidőben is remekel

A TicWatch okosórák általában jó ár-érték arányt nyújtanak, de sok esetben kompromisszumokkal járnak, de a legújabb készüléknek legfeljebb azt lehet a szemére hányni jelen állás szerint, hogy egy kicsit vastag lett. De erre jó oka van, ugyanis a maga nemében nagyon jó lesz az üzemideje, és egyébként sokan szeretik a vaskos órákat, szóval ez nem is fog mindenkit zavarni.

A TicWatch Pro 5 egy 1,43 hüvelykes megjelenítőt kapott, szokásos módon 326 PPI-s pixelsűrűséggel, hála a 466 x 466 képpontos felbontásnak. Színes AMOLED panelt foglal keretbe a viselhető kiegészítő, plusz van még egy ultra alacsony fogyasztású panel is az OLED előtt a folyamatosan aktív módhoz. Érintésérzékeny a digitális számlap, de lehetőség lesz kezelni az oldalán található gombokkal, és még a koronával is. Sportolás közben is könnyen elérhetőek lesznek a fontosabb funkciók.

Galéria megnyitása

Wear OS 3 rendszerű az újdonság, a Google és a Samsung közös fejlesztéseként létrejött operációs rendszert sok késéssel vehette igénybe ez az eszköz, de remélhetőleg frissítéseket kapni fog a TicWatch Pro 5. A számlapok kínálatára nem lehet majd panasz, végtelen mennyiségben állnak majd rendelkezésre a különböző grafikákat, amiket részben variálni is lehet majd a szükséges funkciók fényében. Elérhető az óráról akár a Google Térkép, és lehet majd vele fizetni is.

Galéria megnyitása

Igazából nem a sportolóknak lett tervezve az eszköz, de sok olyan funkcióval szolgál, amik miatt potens lehet edzések során is. Képes mérni a pulzust, figyeli a véroxigénszintet, és fejlett mozgásérzékelővel rendelkezik. A GPS Sem hiányzik belőle, ha már itt tartunk, szóval nyomkövetésnél is jó hasznát lehet venni, és túrázásnál is munkára fogható. A bőr hőmérsékletét is tudja mérni az okosóra, és barométer is került bele egyebek mellett.

Galéria megnyitása

A Snapdragon W5+ Gen 1 rendszerchipet alkalmazza a TicWatch Pro 5, és azt is el kell még itt mondani, hogy 2 GB-nyi rendszermemóriát használ, valamint 32 GB tárhelyet vonultat fel. A készülék rendelkezik Bluetooth 5.2 modullal és Wi-Fi kapcsolódásra is képes. Ezen a fronton van a legnagyobb hiányossága, hogy nincs benne 4G LTE modem, egyelőre opcionálisan sem lehet így kérni. Az NFC chip viszont adott, és ahogy azt már említettük, a GPS-ről sem kell lemondani.

Galéria megnyitása

Masszív év minőségi érzést kelt majd az eszköz az érdeklődőkben, hála az alumíniumötvözetből előállított toknak és a Gorilla Glass üvegnek. A hátlap strapabíró üvegszálas műanyagból lett kialakítva. 5 ATM víznyomást bír a szerkezet, és MIL-STD-810H előírásoknak is megfelelő lett. A tömege a szíjak nélkül 44,3 gramm, 50,1 milliméteres a tok, tehát jellemzően férfi kézen áll majd jól, és 12,2 milliméter vastag lett.

Galéria megnyitása

Az okosóra kiváló üzemidővel képes szolgálni, normál használatban 80 órán keresztül is elmegy majd, szóval elég lesz 3-4 naponta tölteni a 628 mAh-s akkumulátort. Viselésszenzor is van az órában, így tud még hatékonyabb lenni. Akkor sem lesz gond, ha az ember véletlenül csak reggel veszi észre, hogy elfelejtette tölteni a kiegészítőt, ugyanis van gyorstöltés támogatás. 30 perc alatt 65%-ra lehet majd tölteni a lemerült okosórát, és már 15 perc elég ahhoz, hogy egy napig kibírja.

A TicWatch Pro 5 csak 350 dollárba fog kerülni, szóbal tényleg egészen baráti árat sikerült neki szabni ahhoz képest, hogy milyen funkcionalitással szolgál, és igyekszik minőségi benyomást nyújtani.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére