Nagy patch-et kap a Red Dead Online Beta

Új esemény, játékmódok, fegyverek is várhatóak.

Nagy patch-et kap a Red Dead Online Beta

A Red Dead Online Beta február 26-án bővül egy nagy frissítéssel, mely a hibajavítások és egyensúlyi változtatások mellett számos újdonságot is hoz.

A Fool’s Gold egy free roam event lesz, melyben egy arany páncélért küzdünk. Le kell győznünk a viselőjét, magunkra kell öltenünk a látványos felszerelést, és levadászni a többieket, hogy így minél több pontot gyűjtsünk össze.

A kompetitív kihívások közé belép a horgászat. Megkapunk hozzá mindent a bottól kezdve a különböző csalikig, melyek minden pecahelyen mások (például tücsök a folyóban, rák a mocsárban, giliszta a tóban). Horgászás közben nem tudnak minket megtámadni, így nyugodtan hajthatunk a legnagyobb kifogott halra a győzelemért.

A három új Showdown mód (Up in Smoke, Spoils of War, Plunder) részleteit később ismertetik. A versenyeket a Target Race lehetőség pezsdíti fel, itt verseny közben kell lóhátról célpontokat kilőnünk az ellenőrzési pontokon való áthaladáshoz.

Galéria megnyitása

Fegyverszakértőknek a B.D. and Co. az Evans Repeater puskát, a D.D. Packenbush pedig a Rare Shotgunt kínálja. Ezek antik stílusú, sárgaréz borítással és művészi markolattal díszített drágaságok, a helyi fegyverkovácsoknál lehet őket megrendelni.

Lesznek még új kosztümök, dzsekik, csizmák, kabátok, kesztyűk, sapkák, mellények és más ruhák. A boltok katalógusában limitált különlegességeket találhatunk. A gesztusok 12 darabbal bővülnek.

A PlayStation 4-es játékosok megkapják az Open Target Race módot, ahol nyílt terepen lövöldözünk a célpontokra, valamint exkluzív lesz számukra a Jawbone Knife, pár ruha és 3 gesztus.

Február 26-ig 20 százalékkal több XP jár minden tevékenységért, és heti bónuszok, ajándékok is várhatóak. A Red Dead Online Beta minden Red Dead Redemption 2 felhasználó számára elérhető a főmenü képernyőjének Online pontja segítségével.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap