Nagy bejelentésre készül a Microsoft

A vállalat kitűzte a következő Surface esemény időpontját.

Nagy bejelentésre készül a Microsoft

A Microsoft ebben az évben is megrendezi a Surface eseményét, melynek keretében többféle újdonság is a kamerák kereszttüzébe kerülhet, és adott esetben akár egészen izgalmas hardveres megoldások is előkerülhetnek. Egyelőre részleteket nem tudhattunk meg, de a bemutató időpontját már kőbe véste a vállalat.

A redmondiak október 2-ára hívják össze a nagyérdeműt, ekkor lesz a Microsoft következő nagy hardveres rendezvénye. A vállalat New York városában fogja tartani a bemutatóját, ami nem meglepő. Ez az utóbbi időben egyre több nagy gyártó körében válik kedvelt állomássá, és a Surface készülékek bejelentésének is szinte már tradicionális helye amerikai legnépesebb városa.

Galéria megnyitása

Arról nem szólt a fáma egyelőre, hogy milyen újításoknak a bemutatására készülhet a Microsoft, de egyes feltételezések szerint arra is van némi esély, hogy szoftveres fronton sem maradunk bejelentés nélkül, nem pusztán hardveres megoldások körül forog majd az esemény. A Windows 10 és a Microsoft Teams kapcsán is elhangozhatnak majd érdekes új információk, de konkrétumokat egyelőre nem lehet sejteni. A hardveres vonalon viszont már körvonalazódik, hogy mely termékekből lehet új generációra számítani. Reflektorfénybe kerülhet friss Surface Laptop, Surface Pro, és a Surface Book is új köntösbe öltözhet.

A kiegészítők frontján is van mit várni a pletykák szerint. Felbukkanhat az új Surface fülhallgató, ami teljesen vezeték nélküli dizájn is lehet, hasonlóan az Apple AirPodshoz, és akár olyan új billentyűzet is érkezhet, mely rendelkezik dedikált Office gombbal egyből a már megszokott Windows gomb mellett. Ezeken felül pedig még a Surface Go esetében is beérhet már a generációváltás, hiszen a táblagép több mint egy éves, szóval friss tablet is megjelenhet, amely akár ARM alapra is áthelyeződhet.

Néhány pletyka szerint pedig még arra is van némi esély, hogy a Microsoft bemutassa az első hajtogatható megjelenítővel szerelt készülékét. A vállalat már több különböző szabadalmat is bejegyeztetett flexibilis panelekkel, de eddig még kész megoldással nem rukkolt elő, ám sokan hisznek abban, hogy ez csak idő kérdése. Volt már szó korábban arról, hogy új mobileszközt hozhat létre a vállalat, és arról is, hogy notebook méretű lesz az összehajtható szerkezete. Kíváncsian várjuk, hogy ezekből lesz-e bármi, amiről szót ejt a Microsoft. (Akár csak egy előzetest elhint-e ezen a fronton a redmondi alakulat, sokan már ennek is örülnének.)

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap