Nagy bejelentésre készül a Microsoft

Nagy bejelentésre készül a Microsoft

A Google a napokban jelentette be, hogy október 9-én New Yorkban bemutatót fog tartani, most pedig arról számolhatunk be, hogy ugyanezen a helyszínen, de egy héttel korábban, október másodikán a Microsoft is rendez egy eseményt. Arról egyelőre csak találgatni lehet, hogy ennek mi lesz a témája, a főszereplője.

A Microsoft október 2-án ottani idő szerint délután 4 órakor fogja tartani a bemutatóját, ami magyar idő szerint este 10 órát jelent. Azok, akik személyesen nem lehetnek majd ott a helyszínen, de mindenképpen szeretnék élőben követni, online közvetítés révén nézhetik majd végig az eseményt. A rendezvény meghívóján mindössze az a felirat olvasható meglehetősen nagyra szabott betűkkel, hogy „A moment of your time.”, vagyis „Egy pillanat az idődből.”. Ez alapján legfeljebb arra a következtetésre lehet jutni, hogy nem egy hosszú eseményre készül a redmondi alakulat, az rejtély, hogy pontosan milyen eszköz(ök) vagy szolgáltatás(ok) kerülhet(nek) reflektorfénybe.

Galéria megnyitása

Tavaly a Microsoft ugyanígy ősszel mutatta be a Surface Book 2 noteszgépet, szóval nem kizárt, hogy notebook például érkezni fog, talán ekkor hullhat le a lepel a harmadik Surface Book modellről. Ezen felül minden esély megvan arra, hogy a Surface Gónak a 4G LTE modemmel szerelt változata is felbukkanjon a bemutatón. Ennek a csak Wi-Fi-s változata júliusban került a kamerák kereszttüzébe, és már akkor kiderült róla, hogy még ebben az évben kapni fog egy mobil hálózati modemmel felvértezett kivitelt is, de ez egyelőre nem futott be. Frissítheti a Surface Pro gépeket a vállalat az új generációs Intel processzorokkal, és egyéb területeket érintő változások is lehetnek ezen a fronton.

A feltételezések között felmerült annak a lehetősége is, hogy a Microsoft egy Surface márkajelzéssel ellátott fejhallgatóval áll elő. Erről olyan pletykát lehetett hallani, hogy a Jabra Evolve-ra fog hasonlítani. A merészebb felvetések szerint akár a Surface Phone/Andromeda projektről is beszélhet a vállalat. Ezeken felül pedig szóba kerülhetnek új szoftveres megoldások is, és arra is van némi esély, hogy az Xbox is hallat magáról valamilyen formán.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap