Nagy bejelentésre készül a HMD Global (is)

Nagy bejelentésre készül a HMD Global (is)

Több nagy gyártó is bemutatót fog tartani októberben, és a jelek szerint a HMD Global sem szeretne kimaradni a sorból, éppen ezért ő is tart egy eseményt a következő hónap elején. A finnek esetében egyelőre nem lehet biztosan pontosan tudni, hogy minek az érkezésére kell számítani, de sokan egy új középkategóriás modell érkezésére számítanak.

A HMD Global frissen kiküldött meghívójának tanúsága szerint október negyedikén lesz a rendezvény, és Európában, azon belül is egészen pontosan Londonban kerül majd rá a sor. A meghívott vendégeket ottani idő szerint délután fél 5-re várja a vállalat, és a tervek szerint 5 órakor kezdődik a prezentáció – ez magyar idő szerint délután 6 órát jelent. Sajnos a megosztott képen csak annyit közöl a HMD Global, hogy egy új Nokia okostelefon fog a reflektorfénybe kerülni, egyéb részletre nem derül fény.

Galéria megnyitása

Valószínűleg nagyon sokan reménykednek abban, hogy a régóta várt Nokia 9 lesz a rendezvény főszereplője, amire akár lehetne is esély, de a vélekedések szerint aligha ez a mobil fog reflektorfénybe kerülni. A Nokia 9-et már tavaly is vártuk, azonban a legutóbbi pletykák szerint inkább 2019-es bemutatásban érdemes reménykedni. A szaklapok vélekedése alapján a legnagyobb esély a Nokia 7.1 Plus leleplezésére van. Erről a telefonról már keringenek kiszivárgott képek az interneten, és a bemutatása éppen mostanában lenne esedékes.

Galéria megnyitása
Állítólag ilyen lesz a Nokia 7.1 Plus

A Nokia 7.1 Plus állítólag egy 6 hüvelyk körüli, 1080p-s felbontású megjelenítővel érkezhet, melynek bemetszés lesz a felső részén. Az Android One platform tagjaként léphet a szorítóba a szerkezet, de nem biztos, hogy már az Android 9.0-val, hanem elképzelhető, hogy továbbra is az Android 8.1 operációs rendszerrel kell számolni, és csak egy későbbi frissítéssel futhat be rá az Android Pie. Duálkamerát kaphat a készülék Carl Zeiss márkajelzéssel illetett optikákkal. A mobil tempója jól alakulhat, ugyanis a Snapdragon 710 rendszerchip kerülhet bele, amihez akár 6 GB-nyi memória is társulhat majd. Az üzemidejéről pedig egy 3300 milliamperes kapacitású akkumulátor gondoskodhat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap