MWC: Lumigon T2 - lazítás a Bang & Olufsennel

A Lumigon is jelen volt a Mobile World Congressen, és egy nem is akármilyen készüléket mutatott be. A rengeteg teljesítményhajhász készülék között igazi felüdülés egy ilyen elegáns készülékbe futni, ami azért a megfelelő teljesítményt sem nélkülözi, de mégis kiemelkedik a tömegből.

MWC: Lumigon T2 - lazítás a Bang & Olufsennel

A Lumigon is jelen volt a Mobile World Congressen, és egy nem is akármilyen készüléket mutatott be. A rengeteg teljesítményhajhász mobil között igazi felüdülés egy ilyen elegáns készülékbe futni, ami azért a megfelelő teljesítményt sem nélkülözi, de mégis kiemelkedik a tömegből.

A dán vállalat standján 2010 után egy újabb készülék tűnt fel, ez pedig a Lumigton T2, ami értelemszerűen a T1-nek szeretne méltó utódot állítani. Ehhez ismét a Bang & Olufsen segítségét kérték, így került a készülékbe az ICEpower hangrendszer. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint a HTC által meghonosított Beats Audio támogatást, mivel ez nem csak egy drága fülhallgatóból áll, hanem a készülékben is egyedi hangchip lesz. A Lumington T2 távirányító funkciót is kapott, de ennek működését a vállalat nem részletezte.

A letisztult formavilág részét képezi az előlapot lefedő 3,8 hüvelykes Gorilla Glass-szal védett kijelző, aminek sajnos a felbontását nem ismerjük, valamint a hátlapon található 8 megapixeles kamera, és annak LED villanója is. A felhasznált SoC egyetlen maggal rendelkezik majd, mely 1,4 GHz-en üzemel, és egy Adreno 205-ös GPU van mellette. Ebből következik, hogy jó eséllyel, egy MSM8255 lehet a borítás alatt. A szokásos adatkommunikációs modulok mellett, mint a HSPA, WLAN, GPS, Bluetooth, még FM Rádiót és NFC chipet is találunk majd a felhozatalban.

Kellemes meglepetés az is, hogy alapértelmezetten az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) található majd az eszközön, ami a következő negyedévben érkezik majd, az ára pedig 670 dollár körül alakulhat, így akár csak a Lumigon T1, ez is egy ritka példány lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward