MSI Z77 MPOWER ajándék versenyautóval

Az MSI felsőkategóriás alaplapja hamarosan egy különleges, limitált példányszámban érkező csomagban is a boltok polcaira kerül.

MSI Z77 MPOWER ajándék versenyautóval

Az MSI Z77 MPOWER alaplapját valószínűleg már senkinek sem kell külön bemutatnunk, hiszen korábbi hírünkben már kitárgyaltuk a gyártó különleges Z77-es alaplapjának legfőbb tulajdonságait. Az érdeklődők itt talájuk a szóban forgó hírt.

Foglalkozzunk inkább a hamarosan megjelenő, limitált példányszámban forgalomba kerülő Z77 MPOWER csomaggal, amelyben egy MSI F1 R/C versenyautó is helyet kap. A különleges csomag hazánkban is elérhetővé válik majd, méghozzá december második hetétől kezdve.

A tartós műanyagból készülő, tetszetős dizájnnal rendelkező F1-es versenyautó vezeték nélküli távirányítóval érkezik és nem csak előre, illetve hátra képes gurulni, hanem szerencsére kanyarodik is. Az MSI F1 energiaforrásként egy 2,4 voltos, 100 mAh-s kapacitású lítium akkumulátort használ, rádiós távirányítójába pedig három darab AA formátumú alkáli elemet vagy akkumulátort kell bepakolni. Az autó lítiumos akkumulátora tartozék, de a távirányítóhoz sajnos nem kapunk elemeket.

A december második hetében megjelenő speciális MSI Z77 MPOWER alaplapcsomag várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincs információnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward