MotoGP 10/11 megjelenési dátum

A MotoGP 10/11 március 18-án landol az európai boltok polcain, jelentette be a Capcom. A megjelenés előtt, még februárban jön hozzá egy PSN/XBL demó is.

MotoGP 10/11 megjelenési dátum

A MotoGP 10/11 március 18-án landol az európai boltok polcain, jelentette be a Capcom. A megjelenés előtt, még februárban jön hozzá egy PSN/XBL demó is. A próbaverzióban a Mugello pályán repeszthettek végig Championship és Time Trial módban, a versenyzők közül Danny Pedrosa és Andrea Davizioso lesz elérhető.

A MotoGP 10/11 tartalmazza a teljes 2010-es szezon adatait, a Capcom pedig további frissítéseket is ígért, ahogy haladunk előre az új szezonban. A játékban sokat javítottak a fizikán és az irányításon, valamint raktak a játékba némi segítséget kezdő vagy kevésbé fogékony játékosok számára. Az utóbbin a stabilizátorokat kell érteni, ezt pro játékosok természetesen kikapcsolhatják.

Hab a tortán, hogy a Monumental Games ezúttal rakott be a karrier módba co-op lehetőséget, ezt osztott képernyőn tolhatjátok. Ha ezt már meguntátok, akkor online akár 19 másik játékossal is versenghettek egyszerre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward