Motion capture szexjelenetek a Cyberpunk 2077-ben

Ráadásul FPS-nézetből... ez érdekes lesz!

Motion capture szexjelenetek a Cyberpunk 2077-ben

A CD Projekt Red tartott egy nagyobb közösségi eseményt a legkeményebb rajongóknak Varsóban, ahol kiderült néhány újdonság a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Az első, hogy a készítők szerint a játék nem lesz olyan hosszú, mint a The Witcher 3, legalább is, ha a főküldetést és a fontosabb mellékküldetéseket nézzük.

Ezzel együtt azonban a Cyberpunk 2077-ben több kisebb mellékküldetés és tevékenység van, és maguk a mellékküldetések is részletesebbek és jobban összefonódnak. Ráadásul a fejlesztők hangsúlyozták, hogy a döntéseink sokkal jobban befolyásolják a világot és a történetet, mint a The Witcher 3-ban, ami jóval nagyobb újrajátszhatósági értéket eredményez.

Megerősítést nyert, hogy a nappal/éjszaka váltakozása befolyásolja majd a játékmenetet: például éjszaka csökken a látótávolság és kevesebben lesznek az utcákon, így könnyebben juthatunk be esetleg olyan helyekre, ahova nem nagyon szabadna betenni a lábunkat. Lesz a játékban dinamikus időjárás is, ez azonban már nem befolyásolja majd a játékmenetet, az NPC-k viszont reagálni fognak rá.

A CD Projekt Red megerősítette, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben is lesznek szexjelenetek, és ezek mindegyikét FPS-nézetből élhetjük majd át, ahogy az összes átvezetőt, a készítők ugyanis nem akarják megbontani a beleélést. Kiderült, hogy szexjelenetekhez egy csomó motion capture felvételt is csináltak, úgyhogy mindenképpen érdekes lesz a dolog, főleg, hogy milyen korhatár besorolást kap majd a játék.

A rajongók itt is kérdezték a stúdiót a multiplayer módról, azonban ahogy korábban az elnök is nyilatkozott, erről egyelőre nem beszélnek. A fejlesztés még korai szakaszban van, és mivel az első igazi multiplayer játékuk lesz, nem akarják elkapkodni. Mint Adam Kiciński akkor elmondta, éppen ezért arról sem érdemes beszélni, hogy milyen módon fogják majd monetizálni a többjátékos módot. Kiciński csak annyit erősített meg, hogy továbbra is "bölcsen" állnak majd hozzá a kérdéshez, nem akarják lehúzni a játékosokat, és mindenképpen jó ár/érték arányt szeretnének nyújtani, bármilyen is lesz a monetizáció.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap