Modkészítő eszközöket és pályaszerkesztőt kap a Black Ops 3

Ilyen se járt eddig a Call of Dutyhoz. Ezen kívül van új előzetesünk is, meg infók az előző generációs változatról.

Modkészítő eszközöket és pályaszerkesztőt kap a Black Ops 3

A Treyarch olyat csinál, amit a Call of Duty-sorozat történetében még nem tapasztalhattunk. A stúdió bejelentette, hogy a játék PC-s változata modkészítő eszközöket és pályaszerkesztőt kap. Ezekkel a felhasználók teljesen új pályákat és játékmódokat készíthetnek majd.

Mindez persze úgy válik teljessé, hogy a Treyarch elérhetővé teszi az unranked dedikált szerverek indításához szükséges fájlokat is, és beépítenek egy unranked szerverböngészőt, amivel szelektálhatunk a különböző egyedi játékmódok és pályák között. Ez tehát azt jelenti, hogy modok és a felhasználók által készített pályák egy külön ökoszisztémában léteznek majd, nem befolyásolják a hivatalos ranked mérkőzéseket.

A Treyarch egyelőre nem tudott kitűzni pontos megjelenési dátumot minderre, de igyekeznek jövő márciusig befejezni a munkálatokat, és kiadni az eszközöket.

Újabb információk az előző generációs változatról

Eközben az Activision újabb dolgokat árult el a Black Ops 3 PS3-as és Xbox 360-as verzióiról. Ami a framerate-et illeti, a kiadó jelenleg azt kommunikálja, hogy az 30 és 60fps között változik. Ez így egy kicsit halovány, egyelőre csak azt tudjuk biztosan, hogy a zombis mód fixen 30fps-sel megy majd, de úgy tűnik, hogy a többi multiplayer mód esetében nem zárják majd fixre a képfrissítést - ami így első hallásra hatalmas hibának tűnik, hiszen egy ilyen jellegű játékban még a fix 30fps is jobb, mint ingázó framerate.

Azt tudtuk, hogy az egyjátékos/kooperatív kampány kimarad a játékból, de most az is kiderült, hogy a Weapon Paint Shop, és az olyan új eSport-cuccok, mint a CODCasting és a Theatre sem lesz elérhető a régi konzolokon. Ezen kívül nem számíthatunk majd minden DLC-re, amit kiadnak az új konzolokra és PC-re.

Végül pedig van két előzetesünk

Természetesen nem az előző generációs változatból. Sőt, az egyik valójában élőszereplős, megtámogatva egy rakás CGI-vel, és olyan sztárokkal, mint Michael B. Jordan, Cara Delevingne és Marshawn Lynch. Meg persze Kevin, akik elvileg mi vagyunk (a random nerd a sztárok között).

A második traileren pedig bemutatkozik az előrendelői bónuszként járó Nuk3town pálya, amit némileg felújítottak és átalakítottak a korábbi részekből, hogy rendesen kihasználható legyen rajta a Black Ops 3 felfrissített mozgáskultúrája.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward