Modern gamer házat villantott a Spire

Az X2 Taraxx modern formavilágával próbál hódítani, belseje azonban egy kicsit szűkös lesz.

Modern gamer házat villantott a Spire

A Spire egy meglepő számítógépházzal rukkolt elő, ami az X2 Taraxx nevet kapta. A 4 milliméter vastag edzett üveg oldallapokkal ellátott újdonság előlapja és tetőlapja igyekszik némi izgalmat vinni a ház formavilágába, és ezt a mintát a ház alján is tetten érhetjük, vagyis az összképre odafigyeltek a tervezők. Az üveg oldallapok is jól illeszkednek a dizájnhoz, hiszen nem egyszerű téglalap alapon érkeznek, hanem a ház formájához illeszkedő vonalakkal. A Spire X2 Taraxx 530 milliméter magas, 220 milliméter széles és 440 milliméter mély, tömege pedig nagyjából 8 kilogramm. Alapját 1,2 milliméter vastag SPCC váz adja.

Galéria megnyitása

Noha ATX és microATX formátumú alaplapokat fogadó termékről van szó, a belső mégis eléggé szűkös lett, hiszen csak 350 milliméter hosszú bővítőkártyákat fogad, processzorhűtőből pedig maximum 135 milliméter magas fér el odabenn – előbbi nem annyira, utóbbi viszont sok esetben probléma lehet. A 7 darab PCI slottal ellátott számítógépház alaplaptálcája tartalmazza a szokásos kivágásokat, hogy a rögzítő kerettel ellátott processzorhűtő beszerelése könnyebb lehessen, de ezzel együtt a kábelmenedzsmentre is gondoltak a tervezők, igaz, ez a renderelt képeken pont nem látszik. A ház alján ATX formátumú tápegység fér el, adattárolókból pedig két 3,5 hüvelykes és két 2,5 hüvelykes példány számára van hely.

Galéria megnyitása

A gyártói ismertető alapján egyetlen ventilátort sem kapunk az újdonsághoz, de igény esetén az alaplaptálcára három darab 120 milliméteres légkeverőt szerelhetünk, a ház tetején pedig további három ventilátor számára van hely, legalábbis a renderelt képek alapján, deezekről a weboldal sajnos nem tesz említést. Aki folyadékhűtő szettben gondolkodik, maximum 240 milliméteres hőleadó radiátort szerelhet be a házba. Az előlapi portok közé ezúttal egy USB 3.0-s és két USB 2.0-s csatlakozó került, mindannyian Type-A formátumban, a sort pedig a mikrofon bemenet és a fejhallgató kimenet zárja.

A Spire újdonsága hamarosan elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, ára 89,99 euró lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap