Mobilokra is jöhet a Warframe

Mobilokra is jöhet a Warframe

Bárhogyan is nézzük, a világ legnagyobb videojáték platformja nem más, mint a mobileszközöké. Lehet dobálózni konzolos és PC-s számokkal, de egy mobilos fejlesztő akár tízszer nagyobb bevételt és játékosszámot remélhet, mint a nagyobb platformoknál.

A Warframe fejlesztőinek anyavállalata, a Leyou Tech éves céges jelentése szerint - nem titkoltan a Call of Duty Mobile elképzelhetetlen mértékű sikerén felbuzdulva, hiszen az első hónapban 150 millió játékossal kezdett - nagyon úgy tűnik, hogy elviszi a sikeres PC-s és konzolos Free to Play játékaikat mobileszközökre is.

Három évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy a stratégiai céljuk magas minőségű PC-s és konzolos F2P játékok készítése a felhasználóknak és nem is kívánnak tágítani emellől, sőt, nagy lehetőségek vannak még szerintük a konzolos terjeszkedést illetően. Viszont annak ellenére, hogy konzolos és PC-s fejlesztőknek tartják magukat, úgy látják, hogy a PC-s és konzolos sorozatok folyamatosan költöznek a mobilokra, így ők is megcélozzák ezt a platformot, ami a legtöbb játékossal és bevétellel kecsegtet.

Az új stratégiájuk tehát, hogy a PC-s és konzolos játékaikat integrálják a mobil eszközökbe úgy, hogy cross-platform támogatást biztosítanak, ezzel maximalizálják az új termékeiknek a sikerességi lehetőségeit. Egyelőre megnevezett címeket nem kaptunk, de konkrét bejelentések júliusban, a TennoCon idején várhatók.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap