Mobil szkenner beépített akkumulátorral, vezetékek nélkül

Az I.R.I.S. kínálatában lapuló újdonsággal szinte bárhol beszkennelhetjük dokumentumainkat.

Mobil szkenner beépített akkumulátorral, vezetékek nélkül

Az IRIScan Anywhere 3 névre keresztelt mobil szkenner segítségével kényelmesen, vezetékek és számítógép használata nélkül, szinte bárhol digitalizálhatjuk a papír alapú dokumentumokat. A szerkezet receptek, szerződések, névjegykártyák, illetve egyéb dokumentumok beolvasására is képes, a beolvasott tartalmat pedig a beépített memóriájában, SD-kártyán vagy akár USB-s adattárolón is képes elhelyezni. Az SD kártyára, illetve USB-s adattárolóra mentett dokumentumokhoz noteszgéppel és asztali számítógéppel egyaránt könnyedén hozzáférhetünk, a memóriában tárolt adatokat pedig úgy nyerhetjük ki, ha a mobil szkennert a mellékelt USB kábel segítségével az adott rendszerhez csatlakoztatjuk.

A beépített akkumulátorral rendelkező szkenner elég kompakt és könnyű ahhoz, hogy egyszerűen magunkkal vihessük, szinte bárhová. A rendszer a színes, illetve fekete-fehér dokumentumok esetében egyetlen perc leforgása alatt hat oldal beolvasására és eltárolására képes. A beolvasás történhet 300 dpi-s vagy akár 600 dpi-s felbontásban is. Egyetlen akkumulátortöltéssel nagyjából 100 levélméretű lap beolvasására van lehetőségünk. A PC és Mac kompatibilis eszközhöz több hasznos, értékes szoftvert is mellékel a gyártó.

Ilyen az eredetileg 99 dollárba kerülő Cardiris Pro 5 PC-s és Mac-es kiadása, amellyel a beolvasott névjegykártyák hatékony kezelésére van mód: a kártyák tartalmát Outlook-ba, ACT!-ba, Lotus Notes-ba és akár AddressBook-ba (címjegyzékbe) is menthetjük. A másik hasznos alkalmazás, amely PC-re és Mac-re egyaránt elérhető, a Readiris Pro 14, ami segít a átalakítani a beolvasott dokumentumokat szerkeszthető, kereshető formátumba. Az optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver többek között PDF, Word és Excel formátumba is képes exportálni a beolvasott dokumentumokat. Ez az alkalmazás eredetileg 129 dollárba kerül.

Az IRIScan Anywhere 3 már kapható kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 199 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward