Mit vehetünk és mit nem a H1Z1 boltjában?

Pay to Win kizárva: a boltban ruhák, kiegészítők, emote-ok és ezekhez hasonló tárgyak lesznek csak kaphatóak.

Mit vehetünk és mit nem a H1Z1 boltjában?

A H1Z1-et fejlesztő Sony Online Entertainmentnél napirendre került a mikrotranzakciók témája. A cég igazgatója, John Smedley Redditen számolt be arról, hogy milyen elveket követnek ezzel kapcsolatban, és milyen tárgyakat vásárolhatunk majd a zombis sandbox játék boltjában.

"Ruhaneműket és kiegészítőket fogunk árulni. Úgy éreztük, hogy ez jó és igazságos bevételi forrás lesz. Azt is tudjuk azonban, hogy mennyire fontos, hogy ezek a holmik a játék világában is megtalálhatóak legyenek, hogy a játékosok találhassanak és maguk is készíthessenek hasonlókat. Egyetértettünk abban, hogy ez mennyire fontos. Azzal kapcsolatban is támadt egy nagyszerű ötletünk, hogy ha egy játékos megöl egy másikat, megszerezheti annak felszerelését."

Smedley elmondta, hogy ha pl. az egyik játékosnak van egy fekete símaszkja, és megöli őt egy másik játékos, akkor ez utóbbi viselheti egy ideig a símaszkot. A játékban megtalálható tárgyak elhasználódnak, minden halál rongálja őket, kivéve a boltban pénzért vásárolható darabokat, azok egyáltalán nem kopnak. Fontos, hogy a boltban vásárolt tárgyak mindig nálunk maradnak, akkor is, ha valaki más megöl minket.

Smedley hangsúlyozta, hogy a H1Z1 boltjában nem fognak fegyvereket, muníciót, vizet vagy olyan dolgokat árulni, amiktől erősebb lesz karakterünk, vagy több esélye lesz a túlélésre, mert szerintük ez tönkretenné a játékot. A ruhákon kívül persze mást is vásárolhatunk majd, ami nem borítja fel a játék egyensúlyát: vehetünk pl. extra karakterhelyeket, emote-okat és hasonlókat. A játék világában található ládák viszont időnként olyan véletlenszerűen kiválasztott tárgyakból készült csomagot fognak tartalmazni, melyek a boltban is kaphatóak. Ha minden igaz, ezekbe a ládákba belenézhetünk, mielőtt eldöntenénk, hogy vásárolunk-e hozzájuk kulcsot, akárcsak Dota 2-ben, de a részletek kidolgozásán még dolgoznak a SOE zombiszelídítői.

Kapcsolódó híreink:

H1Z1 - a SOE új zombi MMO-ja

Hatalmas pályán rettegünk majd a H1Z1-ben

H1Z1 - most akkor koppintja a DayZ-t vagy nem?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward