Minőségi VR tartalmakkal rukkol elő a National Geographic és a YouTube

A két vállalat elsőként egy négy részből álló ismeretterjesztő sorozatot készít, amely a VR headsetekhez lesz optimalizálva.

Minőségi VR tartalmakkal rukkol elő a National Geographic és a YouTube

A YouTube és a National Geographic együttműködésének köszönhetően hamarosan egy új, négy részből álló természetfilm-sorozat kerül fel a világ legnépszerűbb videómegosztó portáljára, amelynek címe: „The Okavango Experience”. Az ismeretterjesztő film az Afrikában található Okavango-deltában játszódik, ahol a mocsaras, gazdag élővilággal rendelkező táját különleges nézőpontból csodálhatjuk meg, hála VR Headsetekre optimalizált film sajátosságainak.

A film jóvoltából végig kísérhetjük a NatGeo munkatársait négy hónapig tartó utazásukon, amely alatt 1500 mérföldnyi utat tesznek meg a térségben. A könnyebb fogyaszthatóság érdekében rövidek lesznek a részek, hogy minél inkább passzoljanak a VR Headset alapú igényekhez – a rövid tartalomnak köszönhetően minden bizonnyal sokkal kisebb az esély, hogy a megtekintés során esetleg rosszul lesz a néző a túl sok és túl élethű audiovizuális ingertől.

Galéria megnyitása
Az Okavango-delta madártávlatból

Az új sorozat összesen négy részből áll, egy-egy epizód pedig csak nagyjából ötperces lesz. A film keretén belül arra keresik a választ a szakemberek, hogy miként lehet megvédeni a régió folyóit annak érdekében, hogy a táj továbbra is gazdag élővilággal rendelkezhessen és megtartsa a rá jellemző vonásokat is. A túra során a világ legnagyobb deltatorkolatára jellemző élővilágot is igyekeznek majd bemutatni, mindezt pedig várhatóan informatívan és izgalmasan teszik.

A sorozat december 11-én kerül fel a National Geographic hivatalos YouTube csatornájára, az új epizódok pedig keddenként érkeznek majd. A nézők a Google Dayream VR mobilalkalmazáson és a National Geographic hivatalos weboldalán keresztül is elérhetik a tartalmakat. A tervek szerint később további két virtuális valóságra támaszkodó sorozat jelenhet meg, de ezekkel kapcsolatban egyelőre nem árultak el semmit az illetékesek. Annyi biztos, hogy az említett két sorozat valamikor 2019 folyamán jelenhet meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap