Minőségi fej- és fülhallgatókat készített az AKG

A Harman leányvállalataként üzemelő AKG nem kisebb névvel működött együtt legfrissebb fej- és fülhallgatókat tartalmazó termékcsaládjának fejlesztésekor, mint az Amerikában rendkívül népszerű zenésszel, Quincy Jones-szal. Quincy Jones egy igazi ikonnak tekinthető Amerikában, a művész ugyanis 79 Grammy jelölést és 27 Grammy díjat tudhat maga mögött, ami a világon napjainkban élő művészek között egyedülálló teljesítmény.

Minőségi fej- és fülhallgatókat készített az AKG

A Harman leányvállalataként üzemelő AKG nem kisebb névvel működött együtt legfrissebb fej- és fülhallgatókat tartalmazó termékcsaládjának fejlesztésekor, mint az Amerikában rendkívül népszerű zenésszel, Quincy Jones-szal. Quincy Jones egy igazi ikonnak tekinthető Amerikában, a művész ugyanis 79 Grammy jelölést és 27 Grammy díjat tudhat maga mögött, ami a világon napjainkban élő művészek között egyedülálló teljesítmény.

Az AKG új termékcsaládja nem túl meglepő módon a Quincy Jones Signature Line by AKG nevet viseli és nem kevesebb, mint háromféle új megoldást tartalmaz. Az új termékek, amelyek között megtaláljuk a "referencia osztályt képviselő" Q701-es modellt, a Q460-as könnyű fejhallgatót és a Q350-es minőségi fülhallgató, októbertől kezdve jelenhetnek meg az üzletek polcain.

A Q701-es fejhallgató a felsőkategóriás, csúcsminőségű hangzás mellett ergonómiailag tökéletesen kialakított, bőrrel bevont párnázással érkezik és páratlan hangzásvilágot kínál. A 45 mm-es átmérővel rendelkező, kitűnő hangzást kínáló hangszórók a 10 Hz és 39,8 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le. A fejhallgató 99%-ban oxigén-mentes kábellel érkezik (a jobb vezetőképességű, nagytisztaságú réz felhasználása jobb jelátvitelt, jobb hangzást eredményez), amely lecsatlakoztatható. A második modell, azaz a Q460-as fejhallgató 3D-s fejhallgató kerettel érkezik, amely tökéletesen állítható a kényelmes viselés érdekében. Ez a fejhallgató iPhone kompatibilis, vezetékre szerelt távirányítóval érkezik, ami a mikrofon mellett Play, Pause és Skip gombokat is tartalmaz.

Végül, de nem utolsó sorban érkezik egy szintén minőségi hangzásvilágot kínáló fülhallgató is, ami Q350 névre hallgat. Ez a modell szintén iPhone kompatibilis megoldás lesz, ám ez már nem az otthoni, hanem inkább a mobil audiofil felhasználókat veszi célba. A Q701-es csúcsmodellért 477,79 dollárt, a Q460-as fejhallgatóért 229,99 dollárt, míg a Q350-es fülhallgatóért 149,99 dollárt kérnek majd el az üzletekben októberben, amikor a termékek forgalomba kerülnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward