Mini óriástár a LaCie-től

Különösen kicsi és tömör kívül, de annál nagyobb belül - röviden így lehetne jellemezni a cég új, 1.3 hüvelykes hordozható háttértárait.

Mini óriástár a LaCie-től

Különösen kicsi és tömör kívül, de annál nagyobb belül - röviden így lehetne jellemezni a cég új, 1.3 hüvelykes hordozható háttértárait.

Mind a Little Disk legújabb változata, mind pedig az USB Key Max a Samsung 1.3-as merevlemezeinek felhasználásával valósítja meg az adattárolást még az iPodok vagy akár a MacBook Air 1.8-as háttértárainál is kisebb, leginkább talán egy CompactFlash kártyához hasonlítható fizikai méretben, de ugyanakkor 40 GB belső tárhellyel - ami a LaCie becslése szerint 12.000 zene vagy 60 órányi DVD-felbontású videó eltárolására is elegendő lehet.

Linux, Mac OS X és Windows alatt egyaránt működnek, természetesen, a legtöbb esetben driver nélkül is. A cég felszerelte őket a saját fejlesztésű 1-Click Backup nevet viselő automata adatmentőjével éppúgy, ahogy operációs rendszer-specifikus szoftverekkel is: Mac-esek a rendszeres időközönkénti biztonsági mentést végző SilverKeeper Backup-ot kapják, míg Windows-osok a LaCieSync-et, amely 128-bites AES kódolást és számítógépek közti adatszinkronizálást kínál.

Mind a Little Disk, mind pedig az USB Key Max kapható már, mindkettő 30 és 40 GB-os formátumban; az előbbi esetében az ár $130 és $160, míg az utóbbinál $120 és $150.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward