Mindennél gyorsabb gamer Lenovo mobil jöhet

Mindennél gyorsabb gamer Lenovo mobil jöhet

A Lenovo a jelek szerint már a játékos okostelefonok kínálatából sem szeretne kimaradni, és egy meglehetősen erős eszközzel léphet majd színre, ami valamilyen módon a hasonló felépítésű riválisokat is le fogja körözni. Olyan AnTuTu pontszámot nyújthat majd a gamer Lenovo, amilyenre még nem láttunk példát.

A Motorola bezsákolása óta a Lenovo aránylag jól szerepel a mobilpiacon, és ez annak is köszönhető, hogy a saját márkaneve alatt is a korábbinál jobb eszközöket tud letenni az asztalra. Nemrégiben tesztelhettük például a vállalat egy középkategóriás okostelefonját, ami meglepetést okozott kollégánknak.

Jelenleg azon dolgozik a Lenovo, hogy bemutasson egy új csúcskategóriás készüléket, amihez köthetően most megosztott néhány érdekességet. Állítólag egy olyan szerkezetre számíthatunk, ami 600 ezer pontot fog elérni az AnTuTu teljesítménytesztjében. Ha így lesz, akkor ez lépheti majd át először a 600 ezres mérföldkövet, az eddigi legjobb eredmények ugyanis 550-580 ezer pont körül mozogtak a Snapdragon 865 rendszerchippel. Márpedig a Lenovo masinája is erre fog épülni.

Galéria megnyitása

Azt is elmondta előzetesen a Lenovo, hogy a Snapdragon 865 lesz jelen a bemutatásra váró eszközében. Szóval a fejlesztők talán egy hatékony hűtéssel fognak arról gondoskodni, hogy a riválisoknál nagyobb pontszámot tudjanak kisajtolni az adott hardverből az AnTuTu alatt. És még annyit megtudhatunk az újdonság kapcsán, hogy támogatni fogja az 5G hálózatokat is a termék, szóval megfelelő infrastruktúra mellett az online játékokban is jeleskedhet majd az alacsony késleltetés révén.

Galéria megnyitása

A jelekből arra lehet számítani, hogy az ASUS (ROG) mintájára próbálhat majd a Lenovo is sikert elérni, és a saját játékos márkáját használhatja majd fel. Szóval elképzelhető, hogy Legion néven jön majd a masina. Az előzetes képeken rendre feltűnik a Legion jelzése.

Azt nem mondta el a Lenovo, hogy mikor lesz a készülék bemutatója, és az elmaradó Mobil Világkongresszus miatt most eléggé nagy a kavarodás, több cégnek a tervezett menetrendjét is megbolygatta az ügy, és talán a Lenovo sem a korábbi terveknek megfelelően áll majd elő a készülékkel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap